30 / 04 / 2024

Dolarla ilgili bomba Eylül iddiası! 'Bu rakamların artık esamesi okunmayacak göreceksiniz' açıklaması

Dolarla ilgili bomba Eylül iddiası! 'Bu rakamların artık esamesi okunmayacak göreceksiniz' açıklaması

Dolar yazı nasıl geçirecek, Eylül'de dolar kurunda beklenen gelişmeler ne, sıcak paraya ihtiyacı olan Türkiye önümüzdeki günlerde Katar ve Suudi Arabistan ile SWAP anlaşması imzalayacak. Öte yandan Türkiye'ye Ağustos'ta ciddi miktarda dolar gireceği iddia edilmişti.



Doların küresel ekonomilerdeki rezerv miktarı son 20 yılın en dip seviyesine gelmesine karşın Türkiye'de dövize olan talep oldukça fazla. Ekonomide dişlilerin dönmesi için gereken hammaddeyi yurt dışından ithal eden Türkiye, sattığı ürünlerden para kazanmak için dolar kurunu yükseltti ama önümüzdeki günler ilginç gelişmelere gebe...

Dolar Türkiye'de 17 lira sınırına dayandı. Kur 16 lira 42 kuruştan hesaplanıyor. Doların önümüzdeki günlerde ciddi bir düşüş göstereceği iddia ediliyor. Peki gerçekler ne? Türkiye'de neler olacak döviz kuru gelişmelerden nasıl etkilenecek. emlakkulisi.com olarak döviz piyasasında konuşulan iddiaların peşine düştük.

İşte okudukça dikkat kesileceğiniz ilginç ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön