28 / 04 / 2024

Dolarla ilgili herkes bu rakamlara odaklandı! Dolar almayı düşünenler dikkat! Son dakika dolar kuru...

Dolarla ilgili herkes bu rakamlara odaklandı! Dolar almayı düşünenler dikkat! Son dakika dolar kuru...

Dolar kurunda son dakika gelişmelerini yakından takip eden yatırımcılar dolar kurunun bugünkü rakamlarına odaklandı. Milyonlarca kişi dolar bugün kaç TL? Dolar/TL bugün ne kadar? sorularının cevaplarını öğrenmek istiyor. İşte son dakika dolar kuru 22 Haziran 2022...



DOLAR ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT...

Yarın  Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Faiz kararı öncesinde sakin yükseliş gösteren dolar/TL bugün de yatırımcıların odağında yer almayı başarıyor. 

Merkez Bankası faiz kararınınn faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olacak. Dolar ve altın fiyatlarının değişmesi bekleniyor.

Dolar/TL bugün 17,33 TL alış fiyatı, 17,38 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Dolardaki sakinlik yanıltmasın! Tüm piyasa bu ayrıntıya odaklandı, herkes nefesini tuttu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar adım adım 25 TL'ye gidiyor! Ekonomist Selçuk Geçer yeni tarihi açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön