06 / 05 / 2024

Dolar/TL 9,56 seviyelerinde!

Dolar/TL 9,56 seviyelerinde!

Dolar/TL, yeni haftanın dördüncü işlem gününde güne yükselişle başladı ve şu dakikalarda 9,56 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, dün 9,4620 seviyesi ile en düşük ve 9,5516 seviyesi ile de en yüksek seviyeleri gördü kapanışı ise 9,4979 seviyesinde kapattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, haftanın dördüncü işlem gününe ise yükselişle başladı ve şu dakikalarda 9,5610 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre avro/TL 11,089 liradan, sterlin/TL 13,15 liradan satışa sunuluyor.

Dolar/TL 9,56 seviyelerinde!

Dolar endeksi dünkü kapanış seviyesinin hemen altında 93.9 seviyesinde işlem görürken, euro/dolar paritesi 1.16 seviyelerinde yatay hareket ediyor.

Analistler, yatırımcıların yılın 3. çeyreğinde şirketler tarafından açıklanan finansal sonuçları takip etmeye devam ettiğini, merkez bankalarının eylemleri ve enflasyon gelişmeleri ile ilgili haberlerin gündemde olduğunu belirtti. 

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön