27 / 06 / 2024

Dolar/TL atağa geçti! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Serbest piyasada dolar/TL kuru ne kadar?

Dolar/TL atağa geçti! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Serbest piyasada dolar/TL kuru ne kadar?

Türk Lirası gün içinde dolar karşısında yüzde 1'ün üzerinde değer kaybetti. Dolar kuru son zamanlardaki düşüş trendinden çıktı ve atağa geçti. Peki serbest piyasada dolar/TL ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 dolar/TL kuru.



Türk Lirası, dolar karşısında bugün yüzde 1'in üzerinde değer kaybetti. Dolar kuru uzun zaman sonra yetey seyirden çıkarak yükselişe geçti. Dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar/TL kaç lira? 4 Haziran 2024 dolar kaç lira? 

DOLAR ATAĞA GEÇTİ!

Bir bankanın döviz masası işlemcisi, "Küresel riskten kaçış bugün çok kuvvetli. Yabancının da buna paralel bir miktar pozisyon kapadığını gördük. Doğal bir hareket" dedi.

Bugün gelişmekte olan ülke borsalarında son 7 haftanın en sert düşüşü meydana geldi. Benzer şekilde gelişmekte olan para birimlerinde dolara karşı yüzde 2,3 seviyesine ulaşan değer kayıpları yaşanıyor.

Dolar/TL atağa geçti! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Serbest piyasada dolar/TL kuru ne kadar?

SERBEST PİYASADA DOLAR/TL NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR KURU KAÇ LİRA? 

Dolar/TL kuru bugün serbet piyasada yüzde 0,72 yükseliş kaydetti. Dolar kuru şu dakikalarda 32,27 liradan iişem görüyor.

İşlemciler, dolar/TL kurunun  32,20 liradan 32,6250'ya kadar hızlı yükselişini gelişmekte olan ülke para birimleri genelinde görülen olumsuz seyre bağladılar.

YATAY SEYİR BOZULDU

Geçen sene eylül ayından bu yana aylık bazda aralıksız değer kaybeden Türk Lirası, mart ayını dolar karşısında yüzde 3,5 ile temmuz ayından bu yana en belirgin değer kaybıyla kapattıktan sonra nisan ayını yüzde 0,04 ile sınırlı bir değer kazancı ile tamamlamıştı.

Altın yükselişe geçti! Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? Çeyrek altı ne kadar? 4 Haziran altın fiyatları!

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Bayrama kadar alın! Gram altın tam bu kadar olacak! 

Dolar yatırımcısına soğuk duş! Dolara yeni ayar geliyor! Selçuk Geçer son dolar yorumu!

Geri Dön