11 / 05 / 2024

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru...

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı artırımından sonra dolar uçuşa geçti. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...



DOLAR DÜŞECEK Mİ?

Doların ne zaman düşeceğine ilişkin net bilgi yok. Alanında uzman ekonomistler ülkeye dolar girişinin artmasıyla kurun sakinleşeceğini ifade ediyor. 

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru...

DOLAR NE KADAR OLACAK?

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 25 lira seviyesine yükselmesiyle, yatırımcılara uyarılarda bulundu. Dediklerinin tek tek çıkacağını kaydeden Geçer, dolarda asıl yükselişin on gün sonra olacağını ifade etti.

Dolardan kar ettiklerini gören yatırımcılar doların yeni fiyatı ve hareketlerini anlık olarak takip etmeye devam ediyor. Piyasa analistleri bu yıl sonuna kadar dolar kurunun 40 liraya kadar yükselmesi bekleniyor.

Bu yılın temmuz ayına kadar doların gerçek değerine ulaşması öngörülüyor. Selçuk Geçer, doların 10 gün yani bayram sonrasında 40 liraya ulaşacağını kaydetti.

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru...

DOLAR DA DÜŞÜŞ OLACAK!

Öte yandan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 25 lira olan dolar kurunun 3 lira birden düşüşe geçeceğini söyleyerek dolar almak isteyenlere uyarıda bulundu.

İslam Memiş, döviz, altın ve gümüş tarafından düşüşün devam edeceğini belirterek "Yabancı para birimlerinde, altın ve gümüşün gram fiyatlarında kısa vadeli düşüş öngörümü önceden belirttiğimi anımsatmak isterim" dedi.

"Dolar/TL kurunda 22,80 lira seviyesini takip edeceğim" diye ifade eden Memiş, "Yüksek bir faiz artırımı gelir, piyasalarda iyimserlik artarsa 21,80 lira seviyesi bile görülebilir. Önce 22,80’ni takip etmek gerek. Dolar/TL kuru başı çektiğinden diğer yabancı paralarda da değer kayıpları görülebilir" diye konuştu.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Bu kapsamda, Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 25,150 lira, satış fiyatı ise 25,220 lira seviyesinde işlem görüyor.

Akaryakıta bayram zammı yolda! Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Sürücüler yarın rakamlar değişiyor! 

Altını olanlar resmen buz kesti! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL oldu? 25 Haziran 2023 altın fiyatları


Geri Dön