10 / 05 / 2024

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar/TL bugün ne kadar?

Milyonların takip ettiği dolar/TL, yeni haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı ve şu dakikalarda 9,64 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, dün en düşük 9,4670 ve en yüksek 9,6161 seviyelerine ulaştı. Dolar/TL, günü  9,6031 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın üçüncü işlem gününeyukarı yönlü başladı ve ardından 9,63 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL  11,1620'den, sterlin/TL 13,1180'den satışa sunuluyor.

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar yatay olarak 94 seviyelerinde hareket ediyor, euro/dolar paritesi 1,1580 seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Analistler, küresel çapta enflasyon ve büyüme genel risk algısının devam ettiğini ve bu akşamki ABD Merkez (Fed) toplantısından beklentilerimizin dalgalı bir seyir izlediğini söyledi.

Analistler,, Fed'in tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs salgını döneminde devreye aldığı parasal teşvikler kapsamında ilk geri adımını atmasının beklendiğini söylerlerken, Buna göre, 120 milyar dolarlık aylık varlık alım programında 15 milyar dolarlık indirimin açıklanmasının fiyatlandığını kaydetti.

Dolar/TL 9,53 seviyelerinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön