15 / 05 / 2024

Dolar/TL düşüyor! Dolar bugün ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru...

Dolar/TL düşüyor! Dolar bugün ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru...

Milyonlar tarafından yakından takip edilen dolar/TL kurunda sert düşüşler görülüyor. Dolar kuru 14,75 lira seviyelerinden 14,60 lira seviyelerine kadar düştü. Peki dolar neden düşüyor? Bugün dolar ne kadar? İşte 13 Nisan 2022 son dakika dolar kuru....



DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? 13 NİSAN 2022

Dolar kuru dün güne alış fiyatı 14,63 TL, satış fiyatı 14,70 lira seviyesinde başladı. 13 Nisan sabahına ise dolar/TL alış fiyatı 14,58 lira, satış fiyatı 14,63 lira seviyesinde işlem gördü. Dolar/TL saat 17:31 itibariyle kapanışta alış fiyatı 14,58 lira, satış fiyatı ise 14,62 lira bandında işlem görüyor.

Dolar/TL bugün kaç lira oldu? İşte son dakika dolar alış satış fiyatı...

Dolar ve altın için ince çizgi açıklandı! Nisan ayında finale hazır olun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön