17 / 06 / 2024

Dört Mevsim Konakları'na Dubai'den alıcı var

Dört Mevsim Konakları'na Dubai'den alıcı var

Ege-Koop'un Alaçatı yakınlarında inşa edeceği, 137 konaktan oluşan proje Dubai, Almanya, Hollanda gibi ülkelerden de ilgi görüyor



Ege-Koop, "25. Yıl" adını taşıyan projeler dizisine bir yenisini daha ekledi. İzmir'de Alaçatı yakınlarında inşa edilecek Dört Mevsim Konakları 137 konaktan oluşacak. Proje 130 dönümlük bir arazide hayata geçirilecek. Dört Mevsin Konakları'nda yer alacak 137 konut üç farklı mimari tipte inşa edilecek. Projeye hem yurtiçinden hem de yurtdışından büyük ilgi var. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arazide 200 villa yapabileceklerini, ancak 137 konak inşa edeceklerini belirtiyor. Dört Mevsim Konakları'ndan ev almak isteyenler arasında İzmir'dekilerin yanı sıra İstanbul ve  Ankara  gibi diğer büyük şehirlerden de gelenler olduğunu belirten Aslan, yurtdışından ise Dubai'den gelen alıcıların öne çıktığını kaydetti.

Grup satış talebi

Yurtdışı taleplerinin grup halinde satın alma yönüne de kaydığını aktaran Hüseyin Aslan, şöyle devam ediyor:"Çeşitli mesleklerden 10-15 kişilik gruplar halinde ev almak isteyenler de var. Özellikle Almanya'dan gösterilen ilgi, arazinin çok yakınında Alaçatı'da kurulacak Türk-Alman Üniversitesi nedeniyle yer ayrıtmaya ve kayıt yaptırmaya kadar vardı."

Gazete Habertürk


Geri Dön