14 / 05 / 2024

Dose Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dose Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu tarafından kuruldu.



Dose Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu tarafından kuruldu.

Dose Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları almaları gerekli kamu kurum ve kuruluşlardaki işlemleri takip etmek ve danışmanlık yapmak 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı, kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,pazarlamasını yapmak. 7-Şirket müşterilerinin evlerinin dekorasyonu içinde hizmet verebilir,mobilya satın alıp evde tadilat yapabilir. 8-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat,taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 9-Sağlık turizmi kapsamında bütün tıbbi branşlarda kurulmuş ve kurulacak yurtiçi ve yurt dışı hastanelerle anlaşma yaparak,yurt içinden ve yurt dışından hasta getirmek,bu hastaların hastanelerde tedavisi için aracılık yapmak,bu konuda her türlü danışmanlığı vermek.Yurt içinden ve yurt dışından getirilen hastaları otellerde,misafirhanelerde ağırlamak,sahip olduğu veya kiraladığı araçlarla taşımak,transferini yapmak. 10-Yabancıların sağlık ve estetik amaçlı ülkemize gelmeleriyle alakalı araştırmalar yapmak,seyahatlarını ve konaklamalarını sağlamak,geldiklerinde hizmet alabilecekleri hastane ve bakım merkezlerinin ayarlanması ve gerekli rezervasyonların yapılması.(sağlık turizmi) 11-Her türlü sağlık kuruluşunun ve sağlık hizmetinin tüm dünya ülkelerinde tanıtımını yapmak,sağlık hizmetleri için seyahat paketleri oluşturmak ve bunları satmak,pazarlamak,şirket konusu ile ilgili tüm hizmetleri gerektiğinde dışarıdan satın almak yada bu hizmetleri başka şirketlere satabilir. 12-Her türlü turizm ve seyahat işlerinde danışmanlık ve organizasyon yapmak. 13-Turizm sektöründeki diğer firmalardan acentelik almak ve işletmek. 14-Yurt içinde ve yurt dışında kongre ve toplantı organizasyonları yapmak. 15-İştigal konularıyla alakalı yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak.


Geri Dön