03 / 05 / 2024

Dow kartonpiyerleri bakım istemiyor

Dow kartonpiyerleri bakım istemiyor

Küflenmeyen kartonpiyerler kullanım sırasında bakım istemediği için adeta kendini unutturuyor



İç mekânların görünüşünü tazeleme ve daha şık ortamlar oluşturmak için ilk akla gelen ürün olan kartonpiyerler, eskiden olduğu gibi uygulama sırasında ev hanımlarını canını bezdirmiyor.

Dow Bina Çözümleri´nin ürünü olan yeni kartonpiyerler uygulanma esnasında etrafı kirletmediği için mobilyalı mekânlarda, hatta uygun yapıştırıcı ile ıslak mekânlarda bile rahatlıkla uygulanabiliyor. Sararma, küflenme, kırılma derdi olmayan yeni kartonpiyerler hiçbir boya ve bakım gerektirmiyor ve ekstra masraf çıkarmıyor.

Dow Bina Çözümleri´nin Styrofoam ürününden üretilen bu hazır kartonpiyerler, hafif ve esnek bin yapıya sahip. Ürün, uygulama ve de kullanım açısından pratik ve kullanışlı olması ile dikkat çekiyor. Uygulama esnasında kesmesi ve yapıştırması çok kolay olan ürün, iki metre uzunluğunda olduğu için montajda minimum sayıda ek yeri oluşuyor. Uygulama sonrasında solvent içermeyen su bazlı boya ile istenilen renge boyanabilen kartonpiyerler evinize farklı bir renk, farklı bir yorum getiriyor.

Bu yeni nesil kartonpiyerlerin sadece uygulama esnasında değil, kullanım döneminde de pek çok avantajı olduğunu belirten Dow Bina Çözümleri Bölüm Başkanı Durmuş Topçu, Sararma, küflenme, kırılma gibi dertleri olmayan yeni kartonpiyer için, "ürün, hiçbir boya ve bakım gerektirmediği için zamanla varlığını adeta unutturuyor ve ekstra masraf çıkarmıyor. Üstelik bu cazip özellikleri sayesinde sadece evlerin değil özelikle turizm bölgelerindeki otel ve benzeri konaklama mekânlarının da gözdesi" şeklinde konuştu.
Milliyet/Emlak eki


Geri Dön