11 / 05 / 2024

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...



Ertem, ayrıca birçok gazete ve yayın organında köşe yazarlığı yapmış ve ekonomi konusunda TV yorumculuğu yapmıştır. Kendisinin dört adet yayımlanmış kitabı bulunmaktadır. Bitişler ve Başlangıçlar, Yeni Dünya Düzeni-Wiki Leaks, Dünyayı Sarsan 60 Gün ve Yatağını Bulan Nehir (Erdoğan dönemi ekonomi politiği) isimli kitaplarıyla Türkiye'nin ekonomi politikalarına ilişkin değerli katkılarda bulunmuştur.

Ertem, halen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca 2018 yılından beri VakıfBank Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır ve 2020 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir.

Ertem'in ekonomik düşünceleri, Türkiye'nin ekonomik kalkınması için önemli bir kaynak oluşturmaktadır. Yaptığı çalışmalar ve düşünceleri, Türkiye'nin ekonomik politikalarının geliştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle Ertem, Türkiye'nin ekonomik geleceği için önemli bir isim olarak görülmektedir.

Ziraat Bankası'ndan güzel haber geldi! 300 TL para verilecek!
İş Bankası müjdeyi verdi! O ilde faizsiz 70 bin TL kredi!
Oppo A96 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! İnanılmaz indirim görenleri şok etti!

Geri Dön