02 / 05 / 2024

Dragos Royal Towers'ın yüzde 65'i satıldı!

Dragos Royal Towers'ın yüzde 65'i satıldı!

DAP Yapı tarafından Dragos'ta benzerlerine sadece Miami, New York ve Dubai gibi dünyanın önemli kentlerinde rastlanan mimariye sahip Dragos Royal Towers projesiyle krize meydan okuyor



DAP Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Dragos Royal Towers, 4 blok ve 212 konuttan oluşuyor. Dubai kulelerine benzerliğiyle dikkat çeken projenin kısa sürede yüzde 65'ı satıldı. Mart ayında satışına başlanan Dragos Royal Towers'tan konut alanların büyük çoğunluğunu ünlüler, sanatçılar ve futbolcular oluşturuyor.

Alanları 88 metrekare ile 299 metrekare arasında değişen konutlarda 1+1 stüdyo, 2+1'ler ve 3+1'ler tükendi. Projede 1+1 stüdyo, 2+1 ve 3+1 konutlar oturum amacıyla tercih edildi. 4+1 ve 4+1 dubleks konutların satışları devam ediyor.

Dragos Royal Towers'ta fiyatlar 400 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiyor. DAP Yapı tarafından yüzde sıfır peşinatla, 48 aya yüzde 0,79 faiz oranıyla uygun ödeme koşulları sunuluyor. Ayrıca Fortis Bank, ING Bank ve Finansbank ile yapılan anlaşma çerçevesinde yüzde 30 peşinatla, 120 aya yüzde 1,30 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

2010 Eylül ayında teslim edilecek olan projede fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve SPA merkezi bulunuyor. Ayrıca projede restoran, cafeterya ve kat temizliği gibi rezidans hizmetlerine de yer verilecek.

Dragos Royal Towers, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) İstanbul Çevre Düzeni Planı'nda kentin üç yeni çekim noktasından biri olarak gösterilen Kartal'da, projesi dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid tarafından hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor.

Maltepe sahil yoluna sadece 100 metre mesafede bulunan E5 karayoluna 2, TEM otoyoluna 5, Kartal vapur ve deniz otobüsü iskelelerine 2.5, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

0216 517 1 517

www.dragosroyaltowers.com

www.dapyapi.com.tr

[email protected]

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com


Geri Dön