02 / 05 / 2024

Dream Trio Evleri satılık!

Dream Trio Evleri satılık!

Firma: Ağaoğlu Omak İnşaat

Proje: Dream Trio

İstanbul Ümraniye Yamanevler'de inşa edilen ve Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından konumlandırılan Dream Trio Evleri satılık daire fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Dream Trio Evleri metrekare fiyatları 3 bin liradan başlıyor...



Dream Trio Evleri satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Proje,  Ağaoğlu Omak İnşaat  tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Yamanevler bölgesinde inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan  Dream Trio  Evleri, 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dream Trio Evleri satılık daire tipleri ise 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Yüzde 70'inin yeşil alandan meydana geldiği Dream Trio Evleri projesinde toplamda 105 konut bulunuyor. 


Dream Trio Evleri satılık!


Dream Trio Evleri satılık daire fiyatları metrekare bazında şekilelniyor. Projede yer alan konutların metrekaresi 3 bin liradan başlıyor. 


Dream Trio Evleri'nden konut satın almak isteyenler banka kredisi ile konut satın alabiliyor. Dream Trio Evleri'nde KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.


Projedeki ilk bloğun teslimi 2014 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Dream Trio Evleri'ndeki ikinci bloğun inşasına ise bu yıl içinde başlanacak. 


Dream Trio Evleri satış ofisi;


Tel: 216 428 12 96

Web: www.agaogluomak.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön