27 / 04 / 2024

DSİ KPSS’siz personel alımına başladığını duyurdu!

DSİ KPSS’siz personel alımına başladığını duyurdu!

Devlet Su İşleri’nde çalışmak isteyenler için personel alımı için haber geldi. DSİ'nin, yayımladığı personel alımında en az ilkokul en fazla lise mezunları arasından personel alımı gerçekleştirileceği kaydedildi. Personel alımında detaylar belli oldu, işte ayrıntılar...



DSİ, dönemsel olarak farklı şehirlerde personel alımlarını sürdürüyor. Yapılan açıklama kapsamında ise 18-35 yaş arasında çalışacak personeller alınacağı duyuruldu. Adayların mezun olması gereken okullar ve detaylar ayrıca belirtilirken başvuruların 2 gün sonra sona ereceğide kaydedildi.

BAŞVURULAR 24 KASIM’DA SONA ERECEK

DSİ, İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Buna göre, yayımlanan personel alımında alımların DSİ. 20 Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş ili için yapılacağı birdirildi. Sıhhi Tesisatçı mesleği için yapılacak personel alımında başvurular 24 Kasım 2023'te 23.59’da sona ereceği kaydedildi.

 DSİ KPSS’siz personel alımına başladığını duyurdu!

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Başvuruda bulunmak isteyen adayların taşıması gereken başvuru şartları ve ilan detayları açıklandı ve DSİ personel alım şartları şöyle belirtildi;

- Adayın en az ilkokul en fazla lise ve dengi öğretim mezunu olması.

- Eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında yapılacak usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bentlerinde yer aldığı şekilde durumlarını belgelendirmeleri öenmle belirtilmiştir.

- Başvuru yapan adayın, kuruma ataması yapılan personel üç sene süre ile nakil talebinde bulunmayacaktır.

- Mesleki ve Teknik Eğitim Liselerinin; Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanının Isıtma ve Sıhhi Tesisat Sistemleri, Güneş Enerjisi ve Tesisat Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri, Soğutma Sistemleri dallarının birinden mezun olmak veya son başvuru tarihinden önce alınmış bu dallara ait MEB onaylı Ustalık belgelerinden birine sahip olmak. 

- İlan tarihi olan 20 Kasım 2023 tarihi itibari ile en fazla 35 yaşında olmak. (20/11/1988 tarihinden sonra doğmuş olmak)

- Çalışma yeri, hizmet gerekleri kapsamında ilgili Bölge Müdürlüğünün Kahramanmaraş İlinde sorumluluk sahasında bulunan Şube Müdürlüğü, Başmühendislik veya Şeflik olacaktır. Buna göre, başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların online olarak İŞKUR üzerinden yapılabileceği ifade edildi. Başvurular 24 Kasım 2023'e kadar süreceği belirtildi.

Kamuda sözlü sınav yok mülakat yok! 50 KPSS puanı ile personel alımları başladı...

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! Belediyede vardiyalı çalışabilecek personel alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! 18-50 yaş arası personel alımı yapılacak...

İŞKUR kasım ayı bekçi alımını başlattığını duyurdu...


Geri Dön