29 / 06 / 2024

DSİ personel alımı yapacağını duyurdu!

DSİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Karaman Güneyyurt Belediye Başkanlığı tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, başvuru belgeleri neler ve başvuru şartları nasıl olacak?



İŞKUR’da yayınlanan ilanlar kapsamında, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Karaman Güneyyurt Belediye Başkanlığı tarafından büro personeli alımı yapılacağı belirtildi. Kimler başvuru yapabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

DSİ VE BELEDİYE PERSONEL ALACAK

DSİ 17. Bölge Müdürlüğü personel alımı için: Önlisans ve Lisans mezunu olan adayların KPSS Sınav sonuç belgesine sahip olmaları lazımdır. Karaman Güneyyurt Belediyesi personel alımı için: B sınıfı ehliyet belgesine sahip olmak. İlk Yardım eğitimi ve Bilgisayarlı Muhasebe eğitimi almış olmak ve sertifikasını belgelemiş olmak gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Güneyyurt Belediyesi; En az İlköğretim mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca, en fazla Lisans mezunu olunması gerekiyor. Meslekte 4 sene deneyime sahip olynması gerekiyor. 18 ile 40 yaş aralığında olmak. B sınıfı sürücü belgesine ve İlkyardım ve Bilgisayarlı Muhasebe sertifikasına sahip olunması gerekmektedir. İŞKUR İş İlan No (00008369267).

DSİ lise Mezunu büro işçisi alımı: Lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olmak. Kişisel durumu engelli olmak. İŞKUR İş İlan No (00008367455).

 DSİ personel alımı yapacağını duyurdu!

DSİ Önlisans mezunu büro işçisi alımı: Önlisans mezunu olmak. 35 yaşını geçmemiş 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir. EKPSS sınavına katılmış olmak ve en az 0 Puan almış olmak. Engelli raporuna sahip olması lazımdır. İŞKUR İş İlan No (00008367442) .

DSİ Lisans mezunu büro işçisi alımı: Lisans mezunu olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olmak. Engelli olmak başvuru için gereklidir. EKPSS sınavına katılmış olmak ve en az 0 puana sahip olmak yeterli. İŞKUR İş İlan No (00008367431).

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar 1 Temmuz 2024'e kadar başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden elektronik ortamda İnternet adresi üzerinden, telefon ederek 170 numarasından ve bizzat herhangi bir İŞKUR Hizmet noktasından gerçekleştirebilecek.

Türkiye İstatistik Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

İŞKUR 81 şehirde en az ilk okul mezunu 24 bin 907 personel alıyor! İşte İŞKUR beden işçisi başvuru 2024...

Aksigorta personel alımı yapacak!


 


Geri Dön