28 / 06 / 2024

Aksigorta personel alımı yapacak!

Aksigorta personel alımı yapacak!

Aksigorta tarafından farklı pozisyon ve illere personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında, açık bulunan pozisyonlar hangileri? Kimler başvuru yapabilecek?



Türkiye'nin önde gelen sigorta firmalarından birisi olan Aksigorta, farklı pozisyonlarda ve şehirlerden personel alımı yapacağını açıkladı. Açık pozisyonlar hangileri? 

AKSİGORTA PERSONEL ALACAK

- Kurumsal Satış Yöneticisi: İstanbul (Asya) ve İstanbul (Avrupa).

- Ticari Sigorta Yöneticisi: Diyarbakır.

- Bireysel Sigorta Yöneticisi: Trabzon.

- Ticari Sigorta Yöneticisi: Çorum.

- Ticari Sigorta Yöneticisi: Türkiye Geneli (Adana, Adıyaman, Afyon, 81 şehir tamamı)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Üniversitelerin en az 4 senelik bölümlerinden mezun, Satış odaklı ve iş takibi yüksek, İlişki yönetiminde başarılı, Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, MS Office programlarına hakim, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki sene tecilli olunması gerekiyoe.

TİCARİ SİGORTA YÖNETİCİSİ- DİYARBAKIR

Üniversitelerin en az 4 senelik Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun olunması.Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli olmak. İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen adaylar tercih edilmektedir.

BİREYSEL SİGORTA YÖNETİCİSİ - TRABZON

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; Üniversitelerin en az 4 senelik Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka kanalı satışı veya şube koçluğu alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen adayların başvurması.

Aksigorta personel alımı yapacak!

TİCARİ SİGORTA YÖNETİCİSİ- ÇORUM

Üniversitelerin en az 4 senelik Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli olmasıve  İlişki yönetiminde başarılı adaylar ile MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen olması gerekir.

TİCARİ SİGORTA YÖNETİCİSİ- TÜRKİYE GENELİ

Şehir: Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen adaylar başvurabilir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?


Adaylar başvurularını https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar/aksigorta adresini takip ederek gerçekleştirebilecek.
 

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

SEDDK açıkladı! Yeni mezun memur alımı yapılacak! 

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın


Geri Dön