13 / 10 / 2024

DTZ ve Baltık Property gayrimenkul hizmeti sağlayacak!

DTZ ve Baltık Property gayrimenkul hizmeti sağlayacak!

Küresel Gayrimenkul Hizmetleri şžirketi DTZ, Baltık Property Expert (BPE) ile birlikte Estonya, Letonya ve Litvanya'da bulunan DTZ müşterilerine gayrimenkul hizmeti sağlamak amacıyla ortak bir anlaşmaya imza attı




BPE, Baltık Devletleri'ndeki önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri. 1993 yılında kurulan BPE, 50 kişilik bir ekiple faaliyete başladı. Yatırım ajansı, kiralama, değerleme, emlak yönetimi, danışmanlık ve proje yönetimi sunduğu hizmetler kapsamında yer alıyor.

DTZ'nin Orta Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesinden (CEMEA) Sorumlu İcra Kurulu Başkanı Menno Maas bu ortaklığı 'DTZ Baltık'ın kurulması, operasyonlarımızı stratejik olarak önemli bir bölgede genişletebilmemizi ve müşterilerimize yüksek kapasiteli uzmanlık hizmetleri sunabilmemizi sağlayacak. Bölgenin ihracat pazarı olma gücü ve sağlam ekonomik büyümesi CEMEA'nın faaliyetlerine değerli bir katkı sağlayacak' şeklinde yorumluyor.

BPE'nin Genel Müdürü Tambet Tiits'e göre DTZ ile imzalanan anlaşma, BPE'nin rakipsiz yerel bilgi birikimi ve DTZ'nin küresel deneyiminin birleşmesini sağlayacak ve sonuç olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetin devamlılığını garanti altına alacak.
 

Web: https://pamirsoyuer.com.tr/


Geri Dön