30 / 04 / 2024

Dubai Max 2.99 liralık tişörtlerle Türkiye'ye geldi

Dubai Max 2.99 liralık tişörtlerle Türkiye'ye geldi

Dubai'li hazır giyim zinciri Max Türkiye'ye geldi. Mağazada en pahalı ürün 40 lira olacak



Daha önce Mavi Jeans ve Collezione'da genel müdürlük görevlerini yürüten tekstil piyasasının tanınmış isimlerinden Nurettin Kantarelli bu kez başka bir proje ile ortaya çıktı. Kantarelli'nin tekstilci Saide Grup işbirliği ile kurduğu Retail Platform, Max ve Forever New markalarını Türkiye'ye getirdi.

Mayıs ayının ilk haftasında biri Max, diğerleri Forever New olmak üzere üç mağaza açacak olan Retail Platform, ağırlıklı olarak hesaplı, hızlı moda segmentinin temsilcisi markaları Türk tüketicisiyle buluşturacak.

Retail Platform CEO'su Nurettin Kantarelli, 9 markayla gizlilik sözleşmesi imzaladıklarını, yıl sonuna kadar 4-5 yabancı markanın Türkiye'ye getirilmiş olacağını söyledi.

Markaları iş ve sermaye ortağı olarak Türkiye'ye getirdiklerini belirten Kantarelli "2012'de 170 mağaza ve 2700 çalışanla en büyük perakende gruplarından biri olacağız, 30-35 milyon dolarlık yatırıma ulaşmış olacağız" dedi.

2.99 liradan başlıyor

2004'te Dubai'de kurulan ve bölge ülkelerinde 100'ün üzerinde mağazaya ulaşan Max, Türkiye'de de aile markası olarak konumlanacak. Max'ta ürün fiyatları 2.99 ile 39.99 TL arasında değişecek. 

2006 yılında Avustralya'da kurulan ve 50'ye yakın mağazasıyla şu anda dört ülkede hızla yaygınlaşan Forever New markası ise modayı çok yakından izleyen genç kızlara ve kendini genç hisseden kadınlara odaklanacak.
Hürriyet


Geri Dön