04 / 05 / 2024

Düğün yapacak ve altın alacaklar için kazandıracak tavsiye! Her şeyi bilen İslam Memiş açıkladı! Bu seviyelerde alın...

Düğün yapacak ve altın alacaklar için kazandıracak tavsiye! Her şeyi bilen İslam Memiş açıkladı! Bu seviyelerde alın...

Vatandaşların ve altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte Memiş'in çok konuşulacak açıklamaları...



ALTIN DEĞER KAYBEDİYOR

Ahabere konuşan ve altının ddünyadaki değerinin düştüğüne dikkat çeken Memiş, "Ons altın şu anda 1.725 dolar yani dünyadaki altının değeri değer kaybediyor. Ancak içeriye baktığımız zaman gram altın / Türk Lirası fiyatında yükselişlerin devam ettiğini gözlemliyoruz.

Şu anda ekranlarda her ne kadar 965, 960'lı rakamlar olsa da vatandaşlarımız yanılmamalı çünkü şu an itibariyle Kapalıçarşı piyasasında gram altın / Türk Lirası fiyatı 970 – 984 TL aralığında.

Mesela çeyrek altın 1.620 TL. Cumhuriyet altını 6.600 TL. Bu makas aralığını vatandaşlarımızın göz önünde bulundurması gerekiyor..

İçeride dolar / TL kuru 17.40 TL seviyesinin üzerine ataklar gerçekleştirdiği için gram altın / TL fiyatında düşüşlerin sınırlı kaldığını gözlemliyoruz..

950 TL seviyesinin altına gram altının sarkma ihtimalinin biraz daha zayıf olduğunu düşünüyorum" diye değerlendirdi.

DÜĞÜN YAPACAK VATANDAŞLAR ALTINDA ŞU SEVİYEYE DİKKAT ETMELİ

Düğün yapacak ve borcu olan vatandaşlar için altında kritik sevilere vurgu yapan Memiş, "Düğün yapacak olan vatandaşlarımız, altın borcu olan vatandaşlarımız, altın yatırımı yapacak olan vatandaşlarımız 950 lira seviyesini mutlaka takip etmesi gerekiyor" diye katdetti.

Memiş son olarak, "Aşağı yönlü bir sarkma beklemediğimi söyleyebilirim" diye belirtti.

TOKİ'den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!

TMO'dan çılgın fiyatlar! TMO güncel fiyatlarını açıkladı! 5 kg pirinç 55 TL! İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ekonomist Selçuk Geçer çılgın dolar tahminini açıkladı! Doları tutana aşk olsun! Dolar bu kadar olacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön