04 / 07 / 2024

Duja Ephesus Otel geliyor! İzmir Selçuk'a 380 odalı yeni otel!

Duja Ephesus Otel geliyor! İzmir Selçuk'a 380 odalı yeni otel!

Bodrum Otel İşletmeleri, Duja Ephesus Otel için düğmeye bastı. Maliyeti 906 milyon 640 bin TL olarak açıklanan otel Selçuk'ta yükselecek.



Bodrum Otel İşletmeleri, Duja Ephesus Otel için start verdi.  İzmir İli, Selçuk İlçesi, Selçuk Mahallesi, Pamucak mevkiinde yükselecek olan projede 380 oda yer alacak.

79 bin 924 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Duja Ephesus Otel için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

906 milyon 640 bin TL'ye mal olacak Duja Ephesus Otel, konsept olarak bölge mimarisine uygun zemin+iki katlı yapı şeklinde inşa edilecek.

Duja Ephesus Otel'de toplamda 7 tip oda yer alacak. Söz konusu parselin doğusunda, yola bakan kısmında 2 katlı ana bina planlandı. Zemin katta 72 oda, 1.katta 114 oda ve 2.katta 114 oda olacak şekilde toplam 300 oda kapasitesinde olacak. Ayrıca bunun dışında parselin batı tarafında, sahil kesimine doğru, bir katlı iki adet villa bloğunda 4 yatak kapasiteli 24 adet Tip 1 oda ile 2 katlı iki adet süit oda bloğunda 2 yatak kapasiteli 56 adet Tip 2 oda yer alacak.

Efes Duja Ephesus Otel'de konaklama birimlerinin (380 oda) dışında havuzlar, ana restoranlar, alacarte restoranlar, lobby bar, poolbar, fitness-sauna, spa, teknik alanlar, depo ve idari ofisler vb. birimlere de yer verilecek.

Duja Ephesus Otel geliyor! İzmir Selçuk a 380 odalı yeni otel!

808 KİŞİ KONAKLAYACAK

Söz konusu turizm konaklama tesisinde 380 odada toplam 808 kişi konaklayabilecek. Projenin inşaat aşamasında 750 personelin, işletme aşamasında 460 personelin görev alması planlanıyor.

Tesisin işletme aşamasında personel ile beraber toplam kişi sayısı 1.268 olacak.

DUJA EPHESUS OTEL NEREDE?

Proje alanı, 1/25.000 ölçekli memleket haritasının M18-b1 paftasında yer almakta olup Selçuk İlçe Merkezinin kuş uçuşu 8 kilometre güneybatısında, Selçuk Mahallesinin batı ucunda yer alıyor.

Alanın batısında sahil, güneyinde turizm tesisi, kuzeyinde boş arazi sonrasında turizm tesisi ile doğusunda yol yer alıyor.

3 YILDA TAMAMLANACAK

Duja Ephesus Otel için ÇED süreci sonrasında, gerekli izinlerin alınması ile inşaat faaliyetlerine başlanacak. İnşaat çalışmaları turizm sezonu dışında sonbahar-kış aylarında yapılacak olup çalışmaların 3 yıl (3 inşaat sezonu) içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

 

Mabeyn Başpınar'da 1,29 faizle hemen teslim 5+1'ler! 

Türkiye Emekliler Derneği açıkladı! Primlerin emeklilere geri dönüşü sağlanmalı

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece ve Kadıköy'deki iş yerlerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 


Geri Dön