21 / 05 / 2024

Dumankaya Adres 3 projesinde 148 konut sahipleriyle buluştu!

Dumankaya Adres 3 projesinde 148 konut sahipleriyle buluştu!

Anadolu Yakasının hızla gelişmekte olan Tuzla - Aydınlı bölgesinde yer alan Dumankaya Adres 3 projesindeki konut teslimleri tamamlandı. Dumankaya Adres 3'te 148 konut, sahipleri ile buluştu...



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaatın Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres 3 projesinde daire teslimleri 2 Aralık  2011 tarihi itibariyle tamamlandı. Satışa çıkmasının ardından büyük ilgi gören ve gelen talepler doğrultusunda 3.etabı başlayan proje kapsamında yer alan Adres 3de 148 konut sahipleri ile buluştu.

Dumankaya Adres 3 projesindeki teslimlerin tamamlanması hakkında konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; Dumankaya İnşaat olarak her yıl bulunduğu bölgeye değer katacak, sahip olduğu özellikleri ile kısa sürede prim yapan yeni proje geliştirirken mevcut projelerimizin zamanında eksiksiz tamamlanması için yoğun çaba harcıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyetine büyük önem taşıyor. Bunun göstergesi olarak oluşturduğumuz Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri departmanımız ise satış öncesinden başlayarak teslim ve teslim sonrası olmak üzere Dumankaya farkını konut sahipleri ile buluşturuyorlar. Bizler sadece konut yapıp teslim etmiyoruz. Onlara keyifle yaşayacakları yaşam alanları yaratıp, günlük hayatlarında ihtiyaç duydukları her anda Dumankaya Pusula ile yanlarında olduğumuzu hissettirmeye devam ediyoruz.

Ayrıca, 2011 yılı hedeflerimiz kapsamında Ağustos 2011de 1 ve 2. etapta daire teslimlerinin tamamlandığı projede Adres 3 projemizin teslimlerini de gerçekleştirip 148 konutu ev sahipleri ile buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi.

Dumankaya, Dumankaya Pusula kapsamında konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadar ki tüm süreçte müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları farklı ve gelişmiş bir hizmet anlayışı sunuyor. Dumankaya Pusula ile birlikte daire sahipleri, satıştan teslimata, tapudan satış sonrası hizmetlere, ev kiralamadan döşemeye, yaşama alanlarındaki ortak sorumluluklardan bireysel yükümlülüklere, vergi ödemelerinden lobi hizmetlerine kadar danışabileceği büyük bir enformasyon ağı hizmetine sahip oluyor.

Dumankaya Adres Satış Ofisi:

Adres: Aydınlı Mah. Bahçeler Sok. Tuzla - İstanbul
Tel: 444 7 222
Fax: (0216) 393 11 65

 


Geri Dön