28 / 04 / 2024

Dumankaya, Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından ödüllendirildi!

Dumankaya, Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından ödüllendirildi!

Her türlü yaşam fırsatından ve ortamından eşit ve tam olarak yararlanabilmek herkesin hakkıdır felsefesiyle AYDER"le sıkı iş birliğine giren Dumankaya, Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından ödüllendirildi



 Ataşehir Belediyesi"nden özel plaket...

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Dumankaya İnşaat"ın kurucusu İbrahim Dumankaya"ya desteklerinden dolayı özel bir plaket verdi. Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) ile iş birliği içinde engellilerin yaşamına destek olmayı sürdüren Dumankaya"nın engellerin ulaşımına yönelik dizayn ettirdiği œDumankaya Engelsiz Ulaşım Aracı geçtiğimiz aylarda hizmete girmişti.

Dumankaya"nın işbirliği içinde olduğu AYDER"in merkez ofisi engellilere yönelik kültür ve sanat eğitimleri veren ve Batı Ataşehir"de yapılan Düşler Akademisi"nde hizmete girdi. Engelli ve sosyal dezavantajlı gençlere kültür ve sanat alanında ücretsiz eğitimlerin verildiği alternatif bir sanat akademisi olan Düşler Akademisi"nin ve Alternatif Yaşam Derneği"nin (AYDER) merkez ofisinin taşındığı binanın açılışı 22 Ekim günü Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf tarafından yapıldı. Törene Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Temsilcisi Shahid Najam, AYDER Başkanı/Düşler Akademisi Proje Koordinatörü Ercan Tutal, Dumankaya İnşaat"ın kurucusu İbrahim Dumankaya katıldı.


Geri Dön