30 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde görselleri!

Dumankaya Cadde görselleri!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Cadde

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Kurtköy Dumankaya Cadde Evlerinde satılık dairelerin tamamı satıldı. Dumankaya İnşaat Kurtköy Dumankaya Cadde görselleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.



Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Dumankaya Cadde  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Pendik ilçesinin Kurtköy bölgesinde konumlandırılıyor.


Yaşamın başladğı Dumankaya Cadde Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar bunuyor. 3 blok halinde yükselen Dumankaya Cadde Evlerinde toplamda olarak 300 rezidans daire bulunuyor.


Dumankaya Cadde Kurtköy satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan bütün daireler satıldı. Dumankaya Cadde satış ofisi ile 0216 482 88 98 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


13 bin metrekare arsa alanına sahip olan Dumankaya Cadde Kurtköy Evlerinde ayrıca home ofisler ve ticari alanlarda bulunuyor. Projede ki 2 blok konutlardan diğer blok ise ofislerden oluşuyor. Bloklar 10 katlı olarak yükseliyor.


Kurtköy Dumankaya Cadde Evlerinde sauna, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, koşu parkuru, çocuk yüzme havuzu, fitness center, toplantı odaları ve yürüyüş parkurları gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Dumankaya Cadde görselleri:

Dumankaya Cadde görselleri!


Dumankaya Cadde görselleri:

Dumankaya Cadde görselleri!


Dumankaya Cadde görselleri:

Dumankaya Cadde görselleri!


Dumankaya Cadde iletişim bilgileri:

Telefon: 0216 482 88 98

Web Adresi: www.dumankaya.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön