02 / 05 / 2024

Dumankaya Gizli Bahçe Villa'da yüzde 16 indirim!

Dumankaya Gizli Bahçe Villa'da yüzde 16 indirim!

Dumankaya İnşaat'ın Tuzla Aydınlı'da hayata geçirdiği ve 24 Ocak'ta lansmanmı yaptığı Gizli Bahçe Villa projesi, baharı villasında karşılamak isteyen aileler için yüzde 16'ya varan indirim fırsatları sunuyor.



Dumankaya İnşaat'ın Tuzla Aydınlı'da hayata geçirdiği ve 24 Ocak'ta lansmanmı yaptığı Gizli Bahçe Villa projesi, baharı villasında karşılamak isteyen aileler için yüzde 16'ya varan indirim fırsatları sunuyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 24 Ocak'taki lansman etkinliğinden bu yana Gizli Bahçe Villa projesine olan ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.


Dumankaya, "Gizli Bahçe Villa projemize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Proje lansmanı ile birlikte doğru projeyi, doğru yerde, doğru hedef kitle ile buluşturmanın başarıyı ve talebi beraberinde getireceği gerçeğini gördük. Ayağı yere sağlam basan projeler, konjonktür ne olursa olsun tüketici nezdinde ilgi topluyor. Biz de proje lansmanımız ardından aldığımız tepkilerle bu ilginin ve başarının gururunu yaşıyoruz" dedi. 



Posta Gazetesi 


Geri Dön