29 / 04 / 2024

Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al!

Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje "Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al" sloganı ile satışlarına devam ediyor.



Teslimleri 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek olan Dumankaya Hi-Fit Konutları 'nda 60 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor.


D planı uygulaması kapsamında "Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al" imkanı sağlanan proje 20 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor.


Konut tipleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların yer aldığı Dumankaya Hi-Fit Rezidans 'ta peşinatsız ödeme yapabilmek mümkün. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor.


31 Ocak 2015 tarihinde sona erecek olan Dumankaya D planı uygulaması kapsamında eski evini getir, yeni evini al imkanının yanı sıra kredi ödeme yardımı, kira garantisi ve aidat garantisi de sağlanıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alan Dumankaya Hi-Fit Residence projesinin ortak kullanım alanları içerisinde otopark, spor alanları, güvenlik, sauna ve buhar odası bulunuyor. 


Dumankaya Hi-Fit satış ofisi 

Tel: 0212 672 88 98 

Web Adresi: http://www.dumankayahifit.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön