21 / 09 / 2024

Dumankaya Hi-Fit fiyat!

Dumankaya Hi-Fit fiyat!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Dumankaya Hi-Fit fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 99 bin lira olarak belirlendi. Hi-Fit Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.





Hi-Fit projesi  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. Projede 28 katlı ve 32 katlı 2 kule şeklinde inşa ediliyor. 


Dumankaya Hi-Fit fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Dumankaya Hi-Fit fiyat bilgisine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Hi-Fit projesi İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Dumankaya Hi-Fit satılık daire tipleri kapsamında stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.


630 adet daireden meydana gelen Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ödemeleri dahilinde 72 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor. 


Dumankaya Hi-Fit fiyat:

Dumankaya Hi-Fit fiyat Bahçeşehir kapsamında minimum fiyat 99 bin lira olarak belirlendi. Proje fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinin 2016 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Bahçeşehir Hi-Fit projesinin sosyal imkanları arasında  yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness merkezi, sauna  bulunuyor. 


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir ulaşım:

Dumankaya Hi-Fit adres bilgileri: Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Dumankaya Hi-FİT Bahçeşehir iletişim!

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com




projeye sor



Geri Dön