02 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat 3D tanıtım filmlerini ziyaretçilerine sunuyor!

Dumankaya İnşaat 3D tanıtım filmlerini ziyaretçilerine sunuyor!

Bu yıl onuncusu düzenlenen Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi’nin Resmi Sponsorları arasında yer alan Dumankaya İnşaat zirvede 3 Boyutlu Tanıtım Filmlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor



 Dumankaya, “Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2010”a Sponsor Oluyor

Bu yıl onuncusu düzenlenen Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi’nin Resmi Sponsorları arasında yer alan Dumankaya İnşaat zirvede 3 Boyutlu Tanıtım Filmlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor

07.12.2010, Istanbul - 47 yıllık deneyimi ile gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Management Centre Türkiye tarafından 8-9 Aralık 2010 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2010’a sponsor oldu. Alanında uzman birçok konuşmacının yer aldığı zirvede Dumankaya İnşaat standında Dumankaya Modern, İKON ve Flex Kurtköy projelerinin 3 Boyutlu tanıtım filmleri ile diğer teknolojik yeniliklerini olan Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamalarını da ziyaretçilerle paylaşacak.

İnşaat Sektöründe Gerçek 3 Boyut deneyimi…
Gerçek 3 Boyut deneyimini sunacak şekilde tasarlanan Dumankaya İKON, Modern ve Flex Kurtköy’ün 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri, daha proje inşaatı tamamlanmadan projelerin tüm atmosferinin yaşanmasına bire bir olanak tanıyor. Projelerdeki kat planları, lobi, sosyal yaşam alanları gibi tüm unsurlar filmlerde tamamen 3 Boyutlu olarak kullanılıyor. Daha önce Dumankaya Tanıtım Merkezleri’nde CeBİT Bilişim Fuarı’nda ve Perakende Günleri’nde tüketicilerin beğenisine sunulan 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekmişti. Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2010’da da gösterilecek olan 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri zirve sonrasında Konut Projeleri Tanıtım Merkezleri’nde gösterime devam edecek. 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri ile inşaat sektöründe bu tekniğin öncülüğünü yapan Dumankaya İnşaat yakın dönemde diğer projeleri için de aynı şekilde 3 Boyutlu filmler hazırlayarak projelerini tüketicilerine daha gerçekçi bir ortamda tanıtacak.

Dumankaya Pusula “e-dairem” ile Web’den Proje Takibi…
Dumankaya İKON 3 Boyutlu Tanıtım Filmi dışında Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2010’da Dumankaya, “e-dairem” isimli müşteri hizmetleri uygulamasına da yer veriyor. Dumankaya’nın müşteri hizmetleri birimi olan Dumankaya Pusula’nın önemli bir hizmeti olan “e-dairem”de daire sahiplerine özel farklılaşmış web uygulamaları bulunuyor. e-dairem hizmeti kapsamında Dumankaya projelerinden konut satın almış bir tüketici, inşaat süreçleri ile ilgili 7 gün 24 saat bilgileri web ortamından rahatlı takip edebiliyor ve merak ettiklerine yanıt alabiliyor.

Sosyal Medya’da Dumankaya…
Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecralara her gün bir yenisini daha ekliyor. Tüm sosyal paydaşları ile daha yakın iletişim içerisinde olmak için Facebook ve twitter vb. sosyal ağlardaki mevcudiyetini sürdüren Dumankaya, bu iletişimi daha güçlü hale getirmek için bir sosyal medya ajansı ile çalışıyor. Türkiye’de inşaat sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliği neticesinde Dumankaya, yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor. Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2010’daki standında Dumankaya, ziyaretçilerine en son sosyal medya uygulamaları hakkında bilgi verecek.

Not: Dumankaya Standı Anadolu Auditorium 35 no’lu stantta yer alıyor


Geri Dön