02 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat 5 modelle ev satacak!

Dumankaya İnşaat 5 modelle ev satacak!

Dumankaya İnşaat, D planı ile ev almak isteyen müşterilerine 5 farklı model sundu. Dumankaya, D planı kapsamında "eskisini getir, yenisini götür", "kira garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", ilave teknik destek" gibi hizmetler veriyor...



Dumankaya İnşaat, D planı ile ev almak isteyen müşterilerine 5 farklı model sundu. Dumankaya, D planı kapsamında "eskisini getir, yenisini götür", "kira garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", ilave teknik destek" gibi hizmetler veriyor. Eskisini getir, yenisini götür kampanyasının ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlandı. 


Planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. Kira garantisi ile de Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlediği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyorlar. İade garantisi ise daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yaşam koşulları ve beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. Ev güncellemede tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkânına sahip olacaklar. İlave teknik destek ile de tüketiciler, Dumankaya'dan alınan konut, sektör genelinin aksine ilk 1 yıl boyunca değü, tam 3 yıl boyunca garanti kapsamında yer alıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, alıcıların hem fînansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik D planıyla çok kapsamlı bir fırsatlar bütünü sunduklarını söyledi. 


Müşterileri için uygulamaya koydukları D planının; Rtim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacağını söyleyen Uğur Dumankaya, "Biz, D Planı'nı sektörde farklılaşmak adına müşteri odaklı olarak hayata geçirdik. İnsanların kontejana ve yaşamın başlaması süreçlerinin tamamında Dumankaya olarak yer almak istiyoruz. Ayrıca bu hizmetler bütününü 2015 yılına kadar ücretsiz olarak sunacağız" dedi. Dumankaya İnşaat olarak bu uygulama ile tüketicileri ev alma sürecinde karşılaşabilecekleri tüm bilinmezlikleri ve kafalarında oluşabilecek soru işaretlerini gidermek istediklerini aktaran Dumankaya, "Tüketiciler, D Planı ile daire yatırımları sürecinde oluşabilecek riskleri minimize etmiş olacaklar" diye konuştu. Dumankaya, kampanyaya ve hizmetler bütününe olan ilginin satışlarına olumlu yönde yansıyacağını ifade etti. 


Doğru zamanda, doğru içerikler ile hazırlanan kampanyaların tüketiciler tarafından ilgi görerek sektöre önemli bir ivme ve dinamizm kazandırdığını dile getiren Dumankaya, "Kampanya zamanlarında yaşanan rekabetçi ortam tüketicilerin karar verme süreçlerini de olumlu yönde etkiliyor. Yanı sıra, aklında konuta yatırım yapmak olmayan yatırımcılar da kampanyaların oluşturduğu cazibe sayesinde sektördeki projelere yatırım yapabiliyor" dedi. Dumankaya İnşaat olarak her dönemde farklı kampanyalar ile satış süreçlerine yeni soluklar getirmek üzere çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Uğur Dumankaya, "Kampanya anlamında dinamik ve çeşitlilik arz eden bir yapımız var. Satışlarımızın tamamı bu dinamizm ve çeşitlilik ile oluşturduğumuz cazibe sayesinde gerçekleşiyor" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön