06 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat Adres Lobi'nin temelini atıyor!

Dumankaya İnşaat Adres Lobi'nin temelini atıyor!

Dumankaya gayrimenkuldeki yeni rotası olan Tuzla'ya otel konforunda konutlar yapıyor



Dumankaya, Tuzla'da yeni bir projeye daha başlıyor. Projenin temel özellikleri otel konforunda donatıların ve hizmetler ile görkemli lobi. Her bir daireye bilişim teknolojileriyle donatılmış hizmetler vereceklerini belirten Ali Dumankaya, ayrıca projede Aydın'nın kalbinin atacağı bir semt çarşısı yapacaklarını kaydetti.

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi Adres Lobi ile bölgeye otel konforunda bir proje kazandırmayı hedefliyor. Proje ismiyle doğru orantıda yüksek tavanlı görkemli lobisiyle de diğer projelerden ayrışacak. Projenin bir diğer önemli özelliği yaratılacak 41 ticaret alanıyla bölgeye bir semt çarşısı kazandırılması hedefi. Proje, 10'ar katlı 2 blokta toplam 527 daire olarak tasarlandı.
Adres Lobi'nin lobisi ve otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatılarıyla piyasadaki diğer projelerden ayrışacağını vurgulayan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya; "Tuzla-Aydınlı bölgesi kısa sürede İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Daha önce Adres projesinin farklı 4 etabı ile tüketicilere bölgede ciddi bir yatırım fırsatı sunduk. Bu yatırım fırsatını Adres Lobi ile geliştirerek farklılaşmış bir konseptte tüketicilerin beğenisine sunarak sürdürüyoruz" dedi.
Şirketin diğer yönetim kurulu üyesi Uğur Dumankaya ise, diğer Adres projelerinin hemen yakınında üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunması nedeniyle Tuzla-Aydınlı'nın kalbinin attığı yer olacağını ifade ettiği projede 41 ticaret alanı yer alacağını belirterek, "Bu ticaret alanıyla aslında bölgeye bir semt çarşısı kazandırmak istedik" diye konuştu.
 
ÖZEL YAŞAM KARTLARI
Toplantıda bir sunum gerçekleştirerek Adres Lobi hakkında bilgiler veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador ise projenin hem yatırım hem de oturum için son derece uygun bir proje olduğunun altını çizdi.
Projedeki 527 dairenin stüdyodan 1+1'e, 2+1'den 3+1'e kadar çeşitlilik gösteridğini belirten Kayador, ayrıca dublekslerin de yer aldığı projede her katta teras bahçeler bulunduğunu belirtti. Projenin bir diğer önemli özelliği olarak bilişim teknolojisinin en önemli unsurlarıyla donatılacak olmalarını gösteren Kayador, "Bir Vestel Şirketler Grubu kuruluşu olan Dexar ve Dumankaya'nın işbirliğiyle her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu kurularak bu teknolojiden en üst seviyede yararlanmaları sağlanacak. Ayrıca Adres Lobi'de yaşayan her aileye semt çarşısındaki mağazalarda ve sosyal tesislerde kullanacakları kredi kartı özellikli özel yaşam kartları verilecek" dedi.
 
TESLİMLER 2012 SONUNDA
21 bin 813 metrekareli arsa üzerinde projelendirme çalışmalarının başladığı ve 31 Aralık 2012'nin teslim tarihi olarak belirlendiği projede daire fiyatları ise 51 bin TL'den başlıyor. Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Adres Lobi ikisi daire ve dükkanlara ayrılmış, biri lobi ve sosyal alanların bulunduğu 3 bloktan oluşuyor. Projenin ana merkezi projeye de adını veren görkemli lobisi. Yüksek tavanlı bu görkemli lobi siteye ana girişi sağlayacak ve kapsamlı bir lobi hizmeti verecek. Lobinin iki yanı ise kafeterya, fitness center, sauna ve hamam ile toplantı salonu gibi sosyal donatı alanlarıyla desteklenecek. Lobiye yakın dış cephede ise 41 ticari ünitenin yer alacağı semt çarşısı olacak. Bunun yanı sıra yeşil alanlara geniş yer ayrılan projede, 350 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası, yansıma havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunacak.
 
HANGİ DAİREDE FİYAT NE?
 
Diğerleri içinde 1+1'ler 69 bin TL'den, 2+1'ler 100 bin TL'den, 3+1'ler ise 143 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
İnşaat başlangıç yılı da Eylül 2010.
Daire tipi Daire alanı(m2) Fiyatı (TL) *
Stüdyo 34-41 51.000
1+1 52-61 69.000
2+1 78-92 100.000
3+1 105-146 143.00
*: Başlangıç fiyatları
 
ADRES LOBİ'NİN 10 ÖZELLİĞİ
- Yüksek tavanlı görkemli lobisi
- Otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatıları
- 3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili.
-  Marmaray  ve hafif metronun gelecek olması, Pendik feribot ve deniz otobüsünün 10, Sabiha Gökçen'in 5 dakikalık mesafede yer alması nedeniyle ulaşımı kolay.
- 5 AVM, 3 eğitim kampüsü, 3 beş yıldızlı otel ve 2 hastanenin olduğu bölgede bulunuyor.
- Gelişme bölgesi olarak ilan edilmesi nedeniyle hem yatırıma hem oturuma uygun.
- Bilişim teknolojisiyle hizmetlerin sunulacak olması.
- Ünlü tasarımcı Derin Sarıyer, projeye özel mobilyalar tasarladı.
- Adres Lobi'de her dairede kapalı devre iletişim ve yayın platformu
- 41 mağazadan alışverişte avantajlar sağlayacak yaşam kartı
 
  

 

Geri Dön