08 / 07 / 2024

Dumankaya İnşaat, Alldesign 2011'in ana sponsoru!

Dumankaya İnşaat, Alldesign 2011'in ana sponsoru!

Organizasyon, Facebookun sahibi Mark Zuckerbergin kardeşi ve sitenin Pazarlama Direktörü Randi Zuckerberg, Cirque Du Soleilin kurucusu ve yaratıcı yönetmeni Gilles Ste-Croix gibi tasarıma yön veren birçok ünlü ismi bir araya getirmeye hazırlanıyor



 

Dumankayanın ana sponsorluğunu üstlendiği ve 2 gün süreyle  Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan all design 2011, 17 Kasım 2011 itibariyle başlıyor.

16 Kasım 2011, İstanbul -  Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 17 18 Kasım 2011 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan ve İstanbulu, Avrasya, Doğu Avrupa ve Ortadoğunun tasarım üssü olarak konumlandırmayı amaçlayan Alldesign 2011 organizasyonunun ana sponsorluğunu üstleniyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankayanın açılış konuşmasını gerçekleştireceği organizasyon kapsamında, konferansa yerli ve yabancı 1,500 kişinin, fuara ise 50nin üzerinde uluslararası markanın katılması hedefleniyor.

Tasarımı; fonksiyonel, üretilebilir, kullanılabilir ve hayatın her alanına nüfuz edebilir bir noktaya getirmeye odaklı bir etkinlik olan Alldesign 2011de Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da konuşma gerçekleştirecek. Organizasyon ayrıca, Facebookun sahibi Mark Zuckerbergin kardeşi ve aynı zamanda sitenin Pazarlama Direktörü Randi Zuckerberg, dünyanın en önemli Türk otomobil tasarımcılarından biri olan Murat Günak, Cirque Du Soleilin kurucusu ve yaratıcı yönetmeni Gilles Ste-Croix gibi tasarıma yön veren Türkiyeden ve dünyadan birçok ünlü ismi bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiyenin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

 


Geri Dön