02 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat'ta 22 kişi atandı!

Dumankaya İnşaat'ta 22 kişi atandı!

Dumankaya İnşaat, müşteri odaklı yaklaşımını geliştirmek adına bir yenileşme hareketi doğrultusunda organizasyon l değişikliğine gitti. Bu değişiklik !İ$ kapsamında, yirmi iki Dumankaya İnşaat çalışanı kurum içinde atandı.



Dumankaya inşaat, müşteri odaklı yaklaşımını geliştirmek adına bir yenileşme hareketi doğrultusunda organizasyon l değişikliğine gitti. Bu değişiklik kapsamında, 22 Dumankaya İnşaat çalışanı kurum içinde atandı. 


Organizasyonu içerisinde gençlere ayrı bir önem veren Dumankaya'nın çalışan yaş ortalaması 36.93. Dumankaya İnşaat'ta, toplam çalışanların içinde kadın çalışanlarının oranı ise 23.89. Gerçekleştirilen atamaların Dumankaya'nın gelecek stratejileri için önemli olduğuna vurgu yapan Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Organizasyonumuzda gerçekleştirdiğimiz bu atamalar Dumankaya markasının değerleri arasında yer alan yenilikçi ruhumuzu ve müşteri odaklılığımızı yansıtıyor. Tüm bu değişimi müşterilerimiz ile olan bağımızı güçlendirmek ve müşteri odaklı yaklaşımımızı 21. yüzyılın gereklilikleri ve fırsatları ile güçlendirmek adına yapıyoruz" dedi. 


Posta Gazetesi


Geri Dön