10 / 05 / 2024

Dumankaya IQ Deneyim Odaları'yla evler test edilecek!

Dumankaya IQ Deneyim Odaları'yla evler test edilecek!

 Dumankaya İnşaat'ın projelerinde uygulayacağı IQ teknolojisi ile müşteriler 'IQ Deneyim Odası'na girip alacağı evi test edebilecek. Proje ilk olarak Konsept Halkalıda uygulanacak



Dumankaya İnşaat, konutta yeni dönemin ihtiyaçlarından yola çıkarak müşterilerin ev satın alırken katologdan seçim yapmak yerine projeyi sanal ortamda test edebileceği "IQ Deneyim Odaları"nı hazırladı. Projelerin showroom'larında yer alacak "IQ Deneyim Odası, akıllı ev teknolojileriyle satın alınan evi, tamamlanmadan görme imkanı sunacak. Proje ilk olarak Konsept Halkalıda uygulanacak.

OTURMADAN TEST EDİLECEK
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya "Hazırladığımız IQ Deneyim Odası ile müşterilerimiz hayal kurmak yerine, showroom'larımıza gelerek birebir yaşayarak ev sahibi olacak" dedi. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya da, "Sektörde farklılık yaratan Dumankaya IQ platformumuzu daha yakından tanıtabilmek adına IQ Deneyim Odası'nı tasarladık. Artık projelerimizden ev sahibi olmak isteyen tüketiciler alacakları evleri önceden test edebilecekler" dedi. Bu arada Dumankaya, Kurtköy'de 2009'da teslim edilen 'Konsept' projelerine Halkalı'da bir yenisini daha eklediklerini kaydetti. Dumankaya, 12 rezidans daire ve 21 adet villadan oluşan Konsept Halkalı projesinde fiyatların 126 bin 900 liradan başlayarak 430 bin 200 TL'ye kadar çıktığını söyledi.
Sabah


Geri Dön