04 / 05 / 2024

Dumankaya Modern Vadi satışa çıktı! 115 bin TL'ye!

Dumankaya Modern Vadi satışa çıktı! 115 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehirde gerçekleştireceği yeni projesi Dumankaya Modern Vadi ve zeki ev teknolojileri sunacak olan Dumankaya IQ projesini  bugün Four Season Bosphorus Otelde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı



Dumankaya, İstanbul Avrupa Yakasının en önemli noktalarından biri olan Esenyurt Bahçeşehirde Dumankaya Modern Vadi ile bölgeyi zenginleştirmeye devam ediyor.

Dumankaya projelerine değer katarak, benzersiz kılacak Dumankaya IQ zeki ev teknolojisi ile daire sahiplerine üst düzey bir güvenlik ve konfor sunulacak.

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehirde gerçekleştireceği yeni projesi Dumankaya Modern Vadi ve zeki ev teknolojileri sunacak olan Dumankaya IQ projesini  bugün Four Season Bosphorus Otelde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya IQ çözüm ortağı Aydın Yavuzun  yaptığı tanıtım sunumunun ardından,  Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador Dumankaya Modern Vadi projesini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Avrupa Yakasında gerçekleştirdiğimiz ilk projeye gelen büyük talep sonrasında bu projenin Modern Vadi ile devamını ve aynı zamanda sunduğumuz yaşam alanları haricinde daire sakinlerine yönelik yeni bir proje olan Dumankaya IQyu geliştirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz dedi.

Dumankaya Modern Vadi

Avrupa Yakasının en önemli noktalarından biri olan Bahçeşehir bölgesinde Dumankaya Modernden sonra Dumankaya Modern Vadi projesini hayata geçirecek olan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili Bizler her zaman müşterilerimize, yatırımcılara yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istiyoruz. Bu bağlamda konumu itibariyle hızla değer kazanan bölgelerde kaliteli yaşam alanları geliştiriyoruz. İstanbulun en revaçta olan Bahçeşehir bölgesi de bunlardan biri. Bu bölge de yer alan ve geçen sene lansmanını gerçekleştirdiğimiz Modern projemize gelen yoğun ilgi ve talep sonrasında bölgeye Dumankaya Modern Vadiyi eklemek bizler için gurur verici dedi.

Uğur Dumankaya ise, Dumankaya Modern Vadi projemiz konut alanları ve ticari alanları ile Esenyurt Bahçeşehire artı değer katacak önemli bir projedir. 1494 daireden ve geniş bir ticari alandan oluşan bu dev proje 290 milyon TLlik yatırım değeriyle bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak dedi.

Her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunan Dumankaya Modern Vadi

Toplantıda gerçekleştirdiği sunum ile Dumankaya Modern Vadi projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador proje ile ilgili Dumankaya olarak Esenyurt Bahçeşehirde büyük ilgi gören Modern projemizden sonra, bu projeye komşu yeni bir yaşam merkezi olan Dumankaya Modern Vadiye imza atıyoruz. 240.000 m2 inşaat alanına sahip olan Dumankaya Modern Vadi, toplam 11 blokta her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunacak.

Dumankaya Modern Vadi 3 adet baza katına ve 12 adet apartman bloğu katına sahip toplam 6 adet blok, 8 -10 -13 kattan oluşan 3 adet yatay blok ve 26 -31 kattan oluşan 2 adet kule ile toplam 11 blokta, 1494 daire ve ticaret alanından oluşacak. Dumankaya Modern Vadi; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje olacak.  Projenin ana bloklarında 1+1 daireler 56-77, 2+1 daireler 91-115, 3+1 daireler 136-159, 4+1 daireler ise 160-185 m2 büyüklüklerinde değişen farklı seçenekler sunulurken, Kulelerde ise stüdyo daireler 35-38, 1+1 57-74 ve 2+1 daireler 93-96 m2 arasında değişmektedir dedi.

Dumankaya Modern Vadi adalar arasında yaşam fırsatı sunuyor

Dumankaya Modern Vadi projesinin ana blokları dışında en önemli özelliği farklı konseptlere sahip ada ve teraslar içermesi. Projede koru adaları, sessiz adalar ve şifa adaları bulunacak. Oyun adalarında ise sahne ve seyir terasları yer alacak. Yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, Kule Restaurant, güneşlenme terasları projeye renk katan sosyal alanlar arasında. Modern Vadi Club adlı sosyal tesis kapsamında ise hobi odaları, kütüphane, çocuk etüt merkezi, fitness center, kafeterya ve özel yüzme havuzu bulunacak. Dumankaya Modern Vadi açık ve kapalı otopark imkanlarıyla da daire sahiplerinin yaşamını kolaylaştırırken, bütün bunlara ek olarak tüm dairelere büyüklüklerine göre çeşitli paketler halinde Dumankaya IQ zeki ev teknolojileri hizmeti sunulacak.


Modern Vadide Ticaret Merkezi

Dumankaya Modern Vadi konut alanları haricinde geniş bir ticari alan da sunacak.  Konut alanı ile ticari alanın bağlantısı ise kaskatlı havuzlar ve İspanyol merdivenleri ile sağlanacak. Dükkan ve ticari alanların önlerinde gezinti yolları ve yeme içme alanları bulunurken, büyük süs havuzu ve ışık oyunları ile fıskiyelerin çevreye farklı bir görünüm kazandırması hedefleniyor. Geniş yeşil alanlara sahip bu bölge ferah bir alışveriş için dört dörtlük bir atmosfer sunulacak. Ayrıca, Dumankaya Modern Vadide showroomu ve servis alanlarıyla kapsamlı bir auto center da yer alacak.

Dumankaya evleri artık çok zeki; Dumankaya IQ

Dumankaya IQ ile zeki ev teknolojileri

Toplantıda açılış sunumunu gerçekleştiren ve Dumankaya IQ hakkında bilgi veren çözüm ortağı Aydın Yavuz konuyla ilgili Dumankayanın yeni projelerinde sunulacak olan Dumankaya IQ, en üst teknolojinin kullanıldığı bir zeki ev sistemi. Standart ve ücretli ekstra paketleri içeren Dumankaya IQ zeki ev sistemi daire sahiplerine; eksiksiz bir bilişim altyapısı ile kusursuz bir güvenlik, en üst düzeyde konfor ve yepyeni sosyal olanaklar sağlayan bir yaşam armağan ediyor dedi.

Dumankaya IQ hakkında detaylı bilgi veren Yavuz Dumankaya IQ, aydınlatmadan, iklimlendirmeye kadar tek bir noktadan kontrol etme imkanı sunarak zeki ev teknolojileriyle daire sakinlerine konfor vaat ediyor. Aynı zamanda enerji, zaman ve bütçe kontrolünü daire sakinlerinin birebir takip etmesini sağlayarak tasarrufu da beraberinde getiriyor. Bütün bunların yanı sıra daha keyifli bir yaşam sürdürebilmek adına hızlı internet bağlantısı, IPTV, IPPhone kullanma ve sitedeki sosyal aktiviteleri on-line takip etme imkanları ile eğlenceyi de içinde barındırıyor.

Dumankaya IQda yer alan modlar  sayesinde örneğin yatmadan önce yapılan; ışıkları ve televizyonu kapatma, panjurları indirme, klimayı kapatma, alarmı devreye sokma ayarlarını Uyku Modu adı altında kaydedip, yatmadan önce sadece tek bir tuşla gerçekleştirmek mümkün. Site sakinleri, yönetimle haberleşmek için kullanılacak olan ticketing sistemi ve tüm geçiş noktalarında sesli ve görüntülü konuşma, tüm kameraları takip etme imkanı ile her şeyden haberdar olabiliyorlar. Buna ek olarak, kapı geçiş sistemler, bariyer sistemleri ve kamera sistemleri ile güvenliği  sunuyor dedi.

Dumankaya IQ

Güvenlik

Kapı Geçiş Sistemleri: Dumankaya projelerinde gerekli tüm kapılarda geçiş güvenlik sistemi tüm
giriş çıkışları kayıt ve kontrol altında tutuyor.

Bariyer Sistemleri: Araçlar ve ziyaretçiler için site giriş çıkışları bariyerleri olduğundan tüm giriş çıkışlar güvenlik personeli kontrolünde kayıt ve kontrol altında oluyor. Bariyer kontrollü giriş çıkış sayesinde her araç site içine izinsiz giriş çıkış yapamıyor, otopark alanlarını izinsiz kullanamıyor. Böylece Dumankaya projelerinin yaşam alanları dışarıdan gelecek başıboş ziyaretçilere karşı güvende oluyor. .

Kamera Sistemleri: Tüm site, kameralarla sürekli izleme ve kayıt altında bulunuyor, güvenlik merkezi tarafından sürekli izleme yapılıyor. Ayrıca, güvenlik kameraları Dumankaya IQ sayesinde site sakinleri tarafından da on-line olarak izlenebileceğinden güven duygusu hat safhada yaşanıyor.

Ring Sistemi: Güvenlik personeli düzenli aralıklarla sitede tur yapıyor, bu turlar kayıt ve kontrol altında tutuluyor. Düzenli güvenlik turları sayesinde site içinde hiçbir şeyin gözden kaçmaması hedefleniyor, aksaklık ya da güvenlik ihlali ihtimalleri sürekli olarak denetlenmiş oluyor.

Donanım İzleme: Dumankaya IQ sistemi sayesinde projelerde faaliyet gösteren donanımlar on-line izlenebiliyor, aksama ve arızalar hızla tespit edilerek minimum sürede müdahale ediliyor. Üstelik Dumankaya IQ, bu sistemlerin 24 saat çalışır ve hizmete hazır olduğunu özel bir izleme sistemi ile takip ediyor

Videofon: Dumankayalılar güvenlik noktasından giriş yapacak olan ziyaretçilerle sesli ve görüntülü olarak bağlantı kurma imkanına sahip oluyorlar. Bu sayede, site sakinleri ziyaretçileri ile bire bir yüz yüze gelmeden önce kim olduklarını ve ne istediklerini öğrenme imkanına sahip oluyor ve beklenmedik sürprizlerle karşılaşmıyorlar.
Konfor

Aydınlatma: Daire içi aydınlatmalar duvar düğmeleri, uzaktan kumanda, bilgisayar veya tablet ile kontrol edilebiliyor. Bir tek aydınlatmayı veya tüm aydınlatmaları tek noktadan kontrol etme ve çeşitli senaryolara göre yakma, söndürme veya kısma yapılabiliyor. Senaryo uygulamaları sayesinde tek düğme ile istendiği anda istenilen ambiyansı yakalama imkanı sağlanıyor.

İklimlendirme: Daire içi ısıtma ve soğutmalar uzaktan zeki yönetim imkanları ile yönlendirilebiliyor Böylece hem rahatlık yaşanıyor hem de aynı zamanda tasarruf ediliyor. Ayrıca uzaktan iklimlendirme fonksiyonları internet üzerinden yönetilerek eve girildiğinde aranılan sıcaklığa kavuşma imkanı sağlıyor.

Zeki Ev Yönetimi: Dumankaya IQ sayesinde artık eve ait tüm kontroller tek noktadan yapılıyor. Aydınlatma, iklimlendirme, panjurlar, alarmlar ve evde bulunan akla gelebilecek tüm kontroller daire sahibinin elinin altında. İstenirse internet üzerinden kontrol bile mümkün! Dumankaya IQ ile evdeki birçok fonksiyonun otomatik olarak yönetilmesi de çok kolay. Örneğin, rüzgarlı havalarda panjurların otomatik kapatılması, hava karardığında aydınlatmanın otomatik olarak yükseltilmesi Dumankaya IQ ile gerçekleştiriliyor.

Tasarruf
Enerji: Projeler Dumankaya IQ ile enerji sınıfı açısından en tasarruflu donanımlara sahip olduklarından ve tasarruf odaklı yönetildiklerinden, site sakinleri doğrudan enerji tasarrufu sağlamış oluyorlar. Ayrıca, zeki ev sistemi kapsamında, otomatik iklimlendirme, otomatik aydınlatma, uzaktan yönetim ve akıllı senaryolar sayesinde gereksiz tüketim de en aza indiriliyor. Dünyanın geleceğinin enerjinin doğru kullanımına bağlı olduğunun bilindiği günümüzde, enerji tasarrufu hem daire sahiplerini yüklü faturalardan koruyor, hem de dünyanın geleceğini koruma adına birey olmanın gereklerini yerine getirmelerini sağlıyor.

Zaman: Videofon, kamera izleme, ticketing, akıllı ev konsepti, on-line rezervasyon gibi hızlı hizmetler sayesinde site sakinleri için zaman tasarrufunu maksimuma çıkarıyor. Böylece modern çağda yaşanan zamanı yetiştirememe sıkıntısı bir ölçüde son bulurken, kişilere kendilerine daha fazla zaman ayırma imkanı sunuyor.

Bütçe: Enerji sınıfı tercihleri, zeki ev konseptleri, IPTV, IPPhone gibi imkanlar sayesinde site
sakinleri ekonomik açıdan önemli bir tasarruf sağlıyorlar. Çalışma saatlerinde bu olanaklarla elde edilen verimlilik kişisel bütçelere de performans artışı olarak yansıyor.

Eğlence

Audio/Video: Dumankayalılar müzik, film, televizyon gibi eğlenceye yönelik görsel ve işitsel imkanları tek noktadan maksimum seviyede kontrol ederken dileyen site sakinleri IPTV ve IPPhone imkanlarından da yararlanabiliyorlar.

Internet: Tüm Dumankaya projelerinde Dumankaya IQ sayesinde hızlı internet bağlantısı standart oluyor, site sakinleri her türlü internet ihtiyacını maksimum hızda karşılıyor. İnternet çağının en son teknolojisi olan fiber altyapı ile Dumankaya projelerinde bağlantı hızını çağın gerektirdiği en üst seviyeye çıkarıyor.

Aktiviteler: Site ortak alanlarındaki aktiviteler on-line olarak duyurulduğundan, site sakinleri istedikleri anda hangi sosyal alanda hangi aktivite var takip edebiliyorlar. Ayrıca sosyal alan rezervasyonlarını da on-line olarak evlerinden ya da başka bir yerden on-line olarak gerçekleştirebiliyorlar.

Modlar
Dumankaya IQ ile sıkça kontrol edilen her şey, zeki mod haline getirilip tek tıkla birçok özelliği aynı anda ve kolayca devreye sokuluyor! Örneğin yatmadan önce yapılan; ışıkları ve televizyonu kapatma, panjurları indirme, klimayı kapatma, alarmı devreye sokma ayarlarını Uyku Modu adı altında kaydedip, yatmadan önce sadece tek bir tuşla gerçekleştirmek mümkün!

Info

Ticket ve Faaliyet Sistemleri: Dumankayalılar site yönetimi ile haberleşmek için on-line ticketing sisteminden faydalanabiliyor, talep veya öneri yapabiliyor ve açılmış ticketler için takipte bulunabiliyorlar. Ayrıca Dumankayalılar site yönetiminin faaliyetlerini de on-line olarak izleme imkanına sahipler. Ticket sistemi sayesinde daire sahipleri istekleri için muhatap aramak durumunda kalmıyor, tek gönderi ile talep veya şikayetleri ilgili kişiye doğrudan ulaştırabiliyorlar. Ayrıca site yönetimi on-line olarak site sakinlerine anında dönebiliyor.

Videofon ve kameralar: Dumankayalılar sitedeki geçiş noktaları ile sesli ve görüntülü konuşma ve
tüm kameraları on-line izleme imkanına sahipler. Üstelik kameralar internet üzerinden erişilebilir olacağından, site sakinleri yaşam alanlarını dünyanın istedikleri herhangi bir yerinden izleyebiliyorlar. Ayrıca, site sakinleri ziyaretçileri ile birebir yüz yüze gelmeden önce kim olduklarını ve ne istediklerini öğrenme imkanına sahip oluyorlar, dolayısıyla beklenmedik sürprizlerle karşılaşmıyorlar.

DUMANKAYA MODERN VADİ

Dumankaya Modern Vadi Projesinde fiyatlar 1+1 tip konutlarda 115.000 TL 134.000 TL arasında, 2+1 tip konutlarda 194.000 TL 228.000 TL arasında, 3+1 tip konutlarda 266.000 332.000 TL arasında değişmektedir.

Konut Tipi Liste Fiyatı (TL)
Min. Max.
1+1 115.000 134.000
2+1 194.000 228.000
3+1 266.000 332.000

Dumankaya Modern Vadi Projesinde m² birim fiyatları 1+1 tip konutlarda 1.800 TL 1.900 TL arasında, 2+1 tip konutlarda 1.750 TL 1.850 TL arasında, 3+1 tip konutlarda 1.750 TL 1.850 TL arasında değişmektedir.

Konut Tipi TL/M2 Fiyatı
Min. Max.
1+1 1.800 1.900
2+1 1.750 1.850
3+1 1.750 1.850

SATIŞ KAMPANYA ŞARTLARI
Dumankaya Modern Vadi Projesinde üç farklı ödeme alternatifi sunulacaktır;
1. Peşin satışlarda %10 indirim uygulanacaktır.
2. Banka konut kredili satışlarda 120 aya kadar 0,85 faiz oranı
3. Dumankaya Finansman Sistemi ile 40 aya kadar vade farksız taksitlendirme imknı sunulacaktır.
 Liste fiyatı üzerinden 20 ay eşit taksit
 %25 peşinat hemen, %75 bakiye 26 ay eşit taksit
 %35 peşinat hemen, %65 bakiye 30 ay eşit taksit
 %50 peşinat hemen, %50 bakiye 40 ay eşit taksit


DUMANKAYA İNŞAAT

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Kuruluşundan bu yana pek çok konut, iş merkezi, okul, sanayi tesisi ve alt yapı taahhüt işlerini başarıyla, zamanında ve eksiksiz gerçekleştiren Dumankaya İnşaat, sahip olduğu sorumluluk anlayışından hareketle seçkin projelere imza atmış ve güvenli yaşam ve hizmet alanları meydana getirmiştir.

Dumankaya, yarım asra yaklaşan geçmişinden aldığı bilgi ve deneyimi, güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımla birleştirerek sürekli olarak Türkiyenin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketleri arasındaki yerini korumayı hedeflemektedir.

Ulaşılabilir Fiyatlar, Kazandıran Projeler
Dumankaya Grubu kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla nitelikli ve özgün projeler üretirken bunları kendi kategorilerinde ulaşılabilir fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Uygun ödeme planlarıyla yuva sahibi olmak isteyenlere önemli avantajlar sağlayan Dumankayanın son yıllarda başlattığı ya da yapımı devam eden projeleri daha tamamlanmadan değerlerini katlamıştır.

Son iki yılda Adres 1, 2, 3 ve Botanik projelerine ek olarak hedeflenen tarihten 2 ay önce teslimi gerçekleşen Flex, altın, dolar, bono vs. gibi alternatif yatırım araçlarına göre çok daha fazla kazandırmıştır.

www.dumankaya.com

 


Geri Dön