27 / 04 / 2024

Dumankaya Ritim nerede?

Dumankaya Ritim nerede?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Teslim tarihinin Mayıs 2015 olarak belirlendiği " Dumankaya Ritim nerede? " sorusunun detayları haberimizin içerisinde bulunuyor...



Dumankaya İnşaat imzası ile İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen  Ritim İstanbul  projesinde 1373 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede 250 adet ofis, 146 adet ticari birim ve 863 adet rezidans yer alıyor.


Dumankaya Ritim İstanbul projesi içerisinde cadde mağazaları, lobi alanları, spor ve sağlık merkezi, kütüphane, sauna, açık yüzme havuzları, süpermarket, dinlenme alanları ve seyir terası bulunuyor.


Dumankaya Ritim nerede? E-5 (D 100) Kadıköy istikametinden nasıl gidilir? 

E-5 (D 100) karayolunda Maltepe geçildikten sonra, Kartal istikametine doğru devam edildiğinde, sağ tarafta sırası ile önce Kartal Devlet Hastanesi ardından Anadolu Yakası Adalet Sarayı görülüyor. Adalet Sarayı’nı geçtikten 1 kilometre sonra ‘‘Kartal - Yavuz Selim Hastanesi, Yalova Feribot” tabelasından sağa dönülür, 20-30 m ileride Oto Sanayi tabelasından sağa dönülerek yan yola bağlanılır, E-5’e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülüyor.


Dumankaya Ritim nerede? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden nasıl gidilir?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Kadıköy istikametine doğru geçilerek TEM otoyolundan devam edildiğinde, ‘’Sabiha Gökçen Havalimanı’’ tabelaları takip edilerek bu sapaktan sağa girerek yola devam edilir ve gişeleri geçerek Anadolu Otoyoluna giriş yapılır. Gişelerden yaklaşık 3-5 kilometre. kadar ilerlendiğinde ve sonra‘’Samandıra –Sancaktepe - Kartal’’ sapağından sağa girerek gişelerden çıkış yapılır ve sol yöne ‘’Uğur Mumcu – Yakacık – Kartal’’ tabelasını takip edilerek, yaklaşık 3-4 kilometre devam edildikten sonra sol yön Kartal istikametini takip edildiğinde, 3-5 kilometre sonra Kartal Köprüsü geçildikten hemen sonra ’’Yanyol – Yavuz Selim Polikliniği’’ tabelasından tekrar sağa giriniz ve hemen 20-30 metre sonra ‘’Oto sanayi – Eğt. ve Arşt.‘’ tabelasından tekrar sağa saparak yan yola bağlanmış olunulacak. Yan yoldan 1 kilometre. kadar E-5’e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecek.


Dumankaya Ritim nerede diye detaylı bilgi almak için 444 7 222 numaralı satış ofisini arayabilirsiniz. 


Dumankaya Ritim nerede? Satış ofisi adresi!

Esentepe mah. E-5 yanyol Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon Rezidans Kartal/İstanbul


Dumankaya Ritim nerede? Kroki!


Dumankaya Ritim nerede?


Telefon: 0216 511 58 00

Web adresi: www.ritimistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön