03 / 05 / 2024

Dumankaya Vizyon Bulvar'da kiralamalar devam ediyor!

Dumankaya Vizyon Bulvar'da kiralamalar devam ediyor!

Dumankaya İnşaat'ın Kartal 'da başlattığı 352 rezidanstan oluşan Dumankaya Vizyon projesindeki konut teslimleri tamamlanırken, büyük ilgi gören A tipi ofis ve ticari alanların dahil olduğu Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde kiralamalar hızla devam ediyor



Kartal bölgesinin en yüksek binalarını oluşturan Dumankaya Vizyon, stüdyo (37-53 m2), 1+1 (55-61 m2), 2+1 (78-102 m2) ve 3+1 (116-131 m2) daireler olmak üzere farklı seçenekler sunuyor. 2011 yılının yeni projelerle birlikte tam bir teslim yılı haline geldiğini ifade eden Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “2010 'un son günlerinde Kurtköy 'deki Minimal projemizin teslimlerini tamamladık. 2011 'deki proje teslimlerimizi ise Flex Ataşehir projesiyle başladık ve Dumankaya Vizyon projesiyle devam ediyoruz. Dumankaya Flex Ataşehir, Vizyon 'un dışında yıl içerisinde, Adres 1, 2 ve 3 projeleriyle toplamda 4 projede 1.058 konutu daha müşterilerimizle buluşturarak yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz ” dedi.

Dumankaya Vizyon; 7/24 güvenlik hizmetlerinden otopark-vale hizmetlerine ve profesyonel bina yönetimine, lostra salonundan kuru temizlemeye, servis yapan restoranlardan cafelere kadar pek çok farklı hizmeti sunacak. Adalet Sarayı 'na çok yakın bir lokasyonda olan projenin hemen önünden geçen ve yapımı süren Anadoluray hafif raylı metro hattı tamamlandığında 3 km uzaklıktaki Kartal Tren İstasyonu 'ndan 35 dakikada Halkalı 'ya gitmek mümkün olacak.  Marmaray  projesi, projeye son derece yakın noktada yer alan Kartal ve Pendik deniz otobüsü ile vapur iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı Vizyon Bulvar 'a ulaşılabilirliği daha kolay bir hale getirecek.


Vatan


Geri Dön