03 / 05 / 2024

Dumankaya'nın Hayatımın Teklifi yarışması sonuçlandı!

Dumankaya'nın Hayatımın Teklifi yarışması sonuçlandı!

Dumankayanın Hayatımın Teklifi Yarışmasında kazanan belli oldu. En romantik evlenme teklifiyle en çok oyu alan bir kişi Dumankayadan evlenme şansı kazandı...



Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Dumankaya, teknolojiyi yaşamın her alanına taşıyarak, gerçekleştirdiği kampanyaları ile sosyal medyada da öncülüğünü sürdürüyor.

21 Şubat 13 Nisan 2011 tarihleri arasında Facebook üzerinde gerçekleştirdiği Hayatımın Teklifi yarışmasında yaptığı romantik evlenme teklifi ile en çok oyu alan bir kişi Dumankayadan üç ödül birden kazandı.

Boğaz Köprüsünün Altında Evlenme Teklifi

Dumankayanın Facebook üzerinde gerçekleştirdiği Hayatımın Teklifi yarışmasında en çok oyu alan teklif Bir teknede Boğaz Köprüsünün altında köprünün duvarına sevdiğimin ismini lazerle yazdırarak evlenme teklifi etmek isterim oldu. Bu teklif sahibine birbirinden değerli üç hediye kazandırdı. Yarışma birincisi 10.000 TL değerindeki Dumankaya ödül çeki ile Dumankayadan evlenebilecek. Ayrıca şık bir restoranda romantik bir akşam yemeğine çıkacak ve evlenme teklifini gazete ilanıyla herkese duyurabilecek.

Dumankayadan Sosyal Medya Kampanyaları

Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecraları her geçen gün daha efektif kullanıyor. Facebook, twitter, Vimeo, Flickr ve LinkedINdeki mevcudiyetini aktif bir şekilde sürdüren Dumankaya, gerçekleştirdiği eğlenceli ve hediyeli sosyal medya kampanyalarını paydaşları ile buluşturuyor. Bugüne kadar Twitter ve Facebook üzerinden gerçekleştirdiği çeşitli yarışma ve kampanyalara yenilerini eklemek ve yenilikçi uygulamalar ile takipçileri ile buluşmak için çalışıyor.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiyenin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.


Geri Dön