30 / 04 / 2024

Dumlupınar Belediyesi, 2B yasasını bekliyor

Dumlupınar Belediyesi, 2B yasasını bekliyor

Muhtarlıkta ilk dönemim. 15 bin nüfusumuz var ve bunların 9 bin 500’ü seçmen. Mahallelimin en önemli beklentisi 2B yasasıyla ilgili. 2B ölçümlerimiz yapıldı. Bu konu tamamen netleştiğinde mahallemiz hizmet



Muhtarlıkta ilk dönemim. 15 bin nüfusumuz var ve bunların 9 bin 500’ü seçmen. Mahallelimin en önemli beklentisi 2B yasasıyla ilgili. 2B ölçümlerimiz yapıldı. Bu konu tamamen netleştiğinde mahallemiz hizmet alma anlamında çok daha hız kazanacak. Zaten Ümraniye Belediyesi bize inanılmaz işler yaptı. Asfaltımız yetersizdi, hepsi tamamlandı, kaldırımlarımız da artık çok iyi durumda. Belediye vites yükselttiği için vatandaş da artık daha büyük beklenti içine girdi.

KADIKÖY’E OTOBÜS İSTİYORUZ
Bir ilköğretim okulumuz var. Tam yeterli diyemem. Çünkü sınıflar kalabalık. Ancak 9 dönüm büyüklüğünde boş bir arsası var. Bu arsaya ya bir spor sahası yapılacak, ya da okul binasına ek yapılarak o sorun çözülecek. Asayiş anlamında Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’na bir MOBESE kamera istedim. Suçu önlemede caydırıcı olacağını düşünüyorum. Dumlupınar Mahallesi’nden Kadıköy’e direkt giden bir İETT otobüsümüz yok. Dumlupınar sakinlerinin bu konuda oldukça yoğun talep ve şikayetlerini alıyoruz.
Star


Geri Dön