02 / 05 / 2024

Dünya Polistren Grup binalara estetik yalıtım sağlıyor!

 Dünya Polistren Grup binalara estetik yalıtım sağlıyor!

PS olarak bilinen, polistren hammaddesinden üretilen yalıtım mamulleri konusunda uzmanlaşan Dünya Polistren Grup birçok sektöre hizmet vermenin gururunu yaşıyor. Dünya Polistren Grup, ürünlerini ağırlıklı olarak inşaat sektörüne sunuyor...



HAMMADDESİ petrol olan ve plastik sektöıünde PS olarak bilinen, polistren hammaddesinden üretilen yalıtım mamulleri konusunda uzmanlaşan Dünya Polistren Grup birçok sektöre hizmet vermenin gururunu yaşıyor. Dünya Polistren Grup, ürünlerini ağırlıklı olarak inşaat sektörüne sunuyor. 


Sektöre 'Dünya Dekor Ambalaj Sanayi' ismiyle adım attıklarını söyleyen Dünya Polistren Grup Genel Müdürü Bülent Kunt. vizyonlarının değişmesiyle birlikte ilk iş olarak unvanlannı değiştirdiklerini belirtti. Şii keti başlangıçta her işi yaparız' mantığıyla kuıduklannı ifade eden Kunt. 

zaman içinde polistren üıünler üzerinde yoğunlaşma karan aldıklarını ve birçok sektöre hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydetti. "Her işi yapan firma yerine uzmanlık alanı polistren ürünler olan yatırımlarına bu doğıultuda devam eden bir firma olduk" diyen Kunt, firma unvanlarındaki 'Polistıen Grup' ibaresinin farklı sektörlere hitap eden ürün grupları anlamına geldiğini aktaıdı. 


İNŞAAT SEKTÖRÜ ÖNCELİKLİ Kunt, polistren mamul ürünlerini ağırlıklı olarak inşaat sektörüne tedarik ettiklerini dile getirirken, ambalaj, arıcılık, fidecilik, balıkçılık sektörlerine de hizmet sunduklarını anlattı. Ürettikleri ürünleri Polistren Grup ust kimliğinde birleştirdiklerini vurgulayan Kunt, Duııya Dekoı. Dünya Ambalaj. Dünya Yalıtım gibi alt başlıklaıda da markalaşmaya gittiklerinin altını çizdi. 


EKONOMİYE YALITIMLA KATKI SAĞLIYORUZ 


Kunt,Türkiye" de yalıtım uygulamalarının eksikliği nedeniyle her yıl ortalama 12 milyar dolar zarar edildiğini söylerken şöyle konuştu: "Mevcut 16 milyon yalıtmışız binanın yalıtılması ülke ekonomisine ve tüketici bütçesine büyük katkı sağlayacakYalıtımın zorunlu hale gelmesi ve bilüıcin artmasıyla birlikte ar tan yalıtım uygulamaları ülke ekononüsine yılda yaklaşık 7.5 milyar dolar tasarr uf sağlıyor. 


Bu tasarrufun tüketiciye yansıması ise ısıtma ve soğutma amacıyla ödenen faturalarda yüzde 60'lara varan düşüş anlamına geliyor. 

Dekoratif yalıtım ur ünlerimiz de. binalarda ısı yalıtımı sağlayarak var olan enerjiyi verimli kullanmamızı sağlıyor. Ürünlerimiz, eski ve yeni binalaıa kolaylıkla uygulanıyor. 

Biıçok bina sıva aşamasından sonra direk olarak yalıtım ürünleri ile kaplamyor. Eski binalarda ise yıpranmış dış cepheye kolayca uygulanabilen ürünler modern görünümün yanında yapıların değerini de artırmış oluyor." 


Hürriyet Çukurova-Gap


Geri Dön