27 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Altın ve dolar 2023'te ihya edecek

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Altın ve dolar 2023'te ihya edecek

SAXO Bank emtia başkanı Ole Hansen, Rusya'nın fiyat tavanına tepki olarak üretimi kesmesi halinde piyasanın toparlanacağını ve mevcut seviyelerden düşme olasılığının çok sınırlı bir durumda olduğunu ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...



SAXO Bank Emtia Başkanı Ole Hansen, 2023 için mevcut ve beklenen küresel emtia fiyatlarını yorumladı. Bundan sonra petrol piyasası ve trader'ların ağırlıklı olarak yıl sonuna odaklanacağını ve pozisyon düzeltmesinin fiyatlar üzerinde önemli bir etki yaratma riskinin olduğunu ifade eden Hansen, Rusya'nın tavan fiyat nedeniyle üretim hacmini kısması durumunda piyasanın gücü geri kazanacağını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön