29 / 04 / 2024

Dünyada Kinder Sürpriz yumurta alarmı! Acil toplatma çağrısı yapıldı, aman dikkat

Dünyada Kinder Sürpriz yumurta alarmı! Acil toplatma çağrısı yapıldı, aman dikkat

İngiltere'den sonra Fransa'da da tonlarca Kinder ürünü geri çağrıldı. Kinder yumurtaların, salmonella nedeniyle geri çağrıldıkları öğrenildi.



Salmonella salgını nedeniyle Kinder sürpriz yumurtaların toplatılması büyük yankı uyandırdı. İngiltere'den sonra Fransa'da da benzer bir karar alındı. Ferrero'dan yapılan açıklamada, Fransa'da raflarda yer alan Belçika'da üretilmiş tonlarca Kinder çikolata ürününün "salmonella vakalarıyla" muhtemel bağlantısı nedeniyle geri çağrıldığı belirtildi. Fransa'da marketlerde satılan Kinder ürünlerinin salmonella vakalarıyla herhangi bir bağlantısının tespit edilmediği, tüketicilerden de henüz şikayet gelmediği aktarılırken, geri çağırmaya konu ürünlerin tüketilmemesi istendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön