Ekonomi

Dünyada Kinder Sürpriz yumurta alarmı! Acil toplatma çağrısı yapıldı, aman dikkat

İngiltere'den sonra Fransa'da da tonlarca Kinder ürünü geri çağrıldı. Kinder yumurtaların, salmonella nedeniyle geri çağrıldıkları öğrenildi. İngiltere'den sonra Fransa'da da benzer bir karar alındı

Salmonella salgını nedeniyle Kinder sürpriz yumurtaların toplatılması büyük yankı uyandırdı. İngiltere'den sonra Fransa'da da benzer bir karar alındı. Ferrero'dan yapılan açıklamada, Fransa'da raflarda yer alan Belçika'da üretilmiş tonlarca Kinder çikolata ürününün "salmonella vakalarıyla" muhtemel bağlantısı nedeniyle geri çağrıldığı belirtildi. Fransa'da marketlerde satılan Kinder ürünlerinin salmonella vakalarıyla herhangi bir bağlantısının tespit edilmediği, tüketicilerden de henüz şikayet gelmediği aktarılırken, geri çağırmaya konu ürünlerin tüketilmemesi istendi.

FRANSA'DA ŞU ANDA VAKA YOK

Geri çağrılan ürünler arasında Kinder Sürpriz yumurtaları, Schoko-Bons ve küçük yumurtalar ile diğer bazı Kinder çikolatalar yer alıyor. Fransa'da henüz salmonella vakası rapor edilmedi.

İNGİLTERE'DE ÇOCUKLARA BULAŞTI

İngiltere'de 63 çocuğa, Kinder Sürpriz yumurtalarıyla bağlantılı bir salgında salmonella bulaşmasının ardından, Ferrero firması önlem olarak son kullanma tarihi 11 Temmuz 2022 ve 7 Ekim 2022 arasında olan 2 parti yumurtayı geri çağırmıştı. Salgın nedeniyle herhangi bir can kaybı bildirilmedi.

Manavda marulun fiyatını gören vatandaşlar almaktan vazgeçti, sosyal medya çalkalandı

Sonunda bu da oldu! Bir demet maydanozun fiyatı 10 TL'ye yaklaştı! İşte Migros, A-101, BİM ve Şok fiyat listesi...

Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez! Eriğin fiyatı pahalı amanın almaya gelmez!