01 / 06 / 2024

Dünyanın en pahalı evi 425 Milyon Euro’ya satılıyor!

Dünyanın en pahalı evi 425 Milyon Euro’ya satılıyor!

Dünyanın en pahalı evi Fransa’nın gözbebeği Paris’e 40 kilometre uzaklıkta yer alan Chateau d’Armainvilliers, 425 milyon Euro'ya satılıyor.



Chateau d’Armainvilliers, Fransa’nın gözbebeği Paris’e 40 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Chateau d’Armainvilliers, 425 milyon Euro fiyat etiketiyle dünyanın en pahalı evi unvanına aday oldu.

Tarihi 1100’lü yıllara kadar uzanan bu görkemli yapı, 2500 dönümlük dev bir arazi üzerinde kurulu ve 100 adet odası bulunuyor. Lüks ve ihtişamın buluştuğu şato, 17 farklı temaya sahip yatak odaları, toplantı odaları, banyoları ve salonları ile adeta göz kamaştırıyor.

Eski sahibi Fas Kralı 2. Hasan olan şato, 2008 yılında gizemli bir Orta Doğulu tarafından satın alınmış ve 200 milyon Euro harcanarak tadilattan geçirilmişti.

Şu anda kimliği açıklanmayan birden fazla talibi olan Chateau d’Armainvilliers, pazarlık müzakerelerinin ardından yeni sahibini bulmayı bekliyor.

Chateau d’Armainvilliers’in Özellikleri: 2500 dönümlük arazi, 100 oda, 17 farklı temalı oda, Toplantı odaları, Banyolar, Salonlar ve Çalışanlar için ayrı binalardan oluşuyor.

Evmar Property sosyal medya hesabı X'ten dünyanın en pahalı evin 425 milyon Euro'ya satıldığını böyle duyurdu. İşte o paylaşım...

Evmar Property @evmarproperty
Dünyanın En Pahalı Evi: 425 Milyon Euro’ya Satılık Chateau d’Armainvilliers!
.
 https://evmar.com.tr/dunyanin-en-pahali-evi-425-milyon-euroya-satilik-chateau-darmainvilliers/
.
#ChateaudArmainvilliers #enpahalıev #Fransa #Paris #lüks #şato #425milyonEuro #satılık #emlak #yatırım


Geri Dön