18 / 05 / 2024

Dünyanın en pahalı otel odaları! Geceliği 65 bin dolar!

Dünyanın en pahalı otel odaları! Geceliği 65 bin dolar!

Dünyanın farklı bölgelerinde milyonlarca dolarlık yatırımlarla kurulan otellerin mutlaka birer odası 'ulaşılmaz'. Bu odaların günlük fiyatı 4 bin dolardan başlayıp 65 bin dolara kadar çıkıyor.




Dünyanın en pahalı otel odaları Zenginlerin tüketim alışkanlıkları ile ilgili detaylı bilgi veren Bornrich (zengin doğan) sitesinde yayınlanan bir haber, dünyanın en pahalı otel odaları hakkındaydı. Dünyanın farklı bölgelerinde milyonlarca dolarlık yatırımlarla kurulan otellerin mutlaka birer odası 'ulaşılmaz'. Bu odaların günlük fiyatı 4 bin dolardan başlayıp 65 bin dolara kadar çıkıyor. 



Marina Bay Sands, Singapur/17 bin dolar Singapurluların Gökyüzü Parkı adını verdiği otel kent merkezinde yer alıyor ve tüm odalanndan kent görülebiliyor. Bir otelden çok yaşam alanı gibi inşa edilen otelin üç tane kule odası bulunuyor. Şefler bu odalara çok özel mönüler hazırlarken kapılann önünde her an göreve hazır otel hizmetlileri bekliyor. 


President Wilson Oteli, Cenevre/65 bin dolar 

Cenevre Isviçre'deki otelin kraliyet süitinin bir gecelik fiyatı 65 bin dolar. Dört odası, altı banyosu, 40 misafirlik kokteyl salonu ve kurşun geçirmez camlan olan Royal Penthouse Süite, otelin en üst katında. Oraya otel lobisinden çıkılmıyor, özel asansörü var. Odanın terası, Cenevre Gölüne bakıyor. 


Four Seasons, New York/41 bin 836 dolar.

Otelin çatı katını olduğu gibi kaplayan Ty Wamer Süiti adını otelin sahibinden alıyor.  Geceliği 41 bin 836 dolar.



Çırağan Palace Kempinski, lstanbul/15 bin 332 dolar Dünyanın en pahalı otel süiti listesinde bir de Türk oteli var: Çırağan Palace Kempinski. Burada Avrupa'nın en büyük ikinci süiti olan Sultan Suit bulunuyor. 376 metrekarelik Sultan Suit, 16. Yüzyıl'da Osmanlı saray mimarisiyle hazırlanmış. 19. Yüzyıl da yapılan yeniden düzenleme ile barok tarzı katılmış. Süit görkemli Boğaz manzarasına sahip. Geceliği 15 bin 332 dolar. 


Hotel Park Hyatt, Sidney/15 bin dolar Sidney Limanı'nın kenannda yer alan otelde, en zenginler için tasarlanmış iki oda var. Lüks mobilyalar ve aksesuarlar, pelüş halılar, özel tasanm aydınlatma, son teknoloji ile donatılan odalar, zeminden tavana cam kapılarla özel balkonlara açılıyor. 

Otelin uşak ekibi, özel odaların misafirlerine 24 saat hizmet veriyor. İki odadan birinde kalmanın bedeli 15 bin dolar. 


Posta


Geri Dön