14 / 05 / 2024

Dünyanın en zengini bir günde 11 milyar dolar kaybetti!

Dünyanın en zengini bir günde 11 milyar dolar kaybetti!

Dünyanın en zengin insanı olan Bernard Arnault'un servetinde 1 günde 11 milyar dolar azalma meydana geldi.



BİR GÜNDE 11 MİLYAR DOLAR ERİDİ!

Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'un serveti 1 günde 11 milyar dolar eridi.  Milyarderlerin kinci sırasında yer  alan ABD'li girişimci Elon Musk ile Arnault'un serveti arasındaki fark ise yaklaşık 12 milyar dolara geriledi.

Milyarderlerin servetleri piyasadaki karmaşık seyir nedeniyle erimeye başladı. Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'un serveti, ABD ekonomisindeki yavaşlamanın lüks mal talebini azaltacağı endişeleriyle bir günde 11,2 milyar dolar geriledi.

 Dünyanın en zengini bir günde 11 milyar dolar kaybetti!

LVMH'nin kurucusu olan Bernard Arnault'un serveti Avrupalı lüks mal üreticilerinin hisselerindeki yükseliş ile büyümüştü. LVMH'nin hisseleri dün Paris Borsası'nda yüzde 5 gerilerken son bir yıldaki en büyük düşüşe imza attı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön