20 / 05 / 2024

DuPont, mySurface uygulamasını iPad ve iPod'a taşıdı!

DuPont, mySurface uygulamasını iPad ve iPod'a taşıdı!

DuPont Yapı Çözümleri Başkanı Tım McCann, DuPontun mySurface uygulaması ile ilgili olarak Sektörde iPhone kullanıcıları için uygulamayı ilk biz başlattık. Şimdi uzantımızı iPad uygulamasıyla daha da genişletiyoruz" dedi



DuPont Yapı Çözümleri Başkanı Tım McCann, DuPontun mySurface uygulaması ile ilgili olarak Sektörde iPhone kullanıcıları için uygulamayı ilk biz başlattık. Şimdi uzantımızı iPad uygulamasıyla daha da genişletiyoruz. Şimdiye kadar 15.000 den fazla kullanıcı mySurface uygulamasını yükledi ve şimdi markalarımız kullanıcıların parmaklarının ucunda diyor.

DuPont müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla hem iPad hem de iPod versiyonlarının tasarım galerisindeki fotoğrafların yeni seçimi ve renklerle görüntülerini uygulamadan doğrudan facebook ve twittera gönderen paylaşım tuşlarıyla arama fonksiyonelliğini de geliştirdi.

DuPont, mySurface uygulaması ile ev sahiplerini hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri ile Corian renk alternatifleri artık parmağınızın ucunda mySurface uygulamasına İpad, İphone ve İpod touch için; 68 ülkede dil seçenekleri ile Apple Storedan bedava ulaşmak mümkün.

DuPont, uluslararası bilim ve teknoloji firmasıdır. 1802 yılında kurulmuş olan DuPont, bilim yoluyla insanların hayatını daha iyi, daha güvenli ve daha kolay hale getiren çözümler üretmektedir. 80den fazla ülkede faaliyet gösteren DuPont, tarım, gıda, yapı & inşaat, iletişim ve ulaşım sektörlerine yönelik geniş ve yenilikçi bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır.

 


Geri Dön