28 / 08 / 2024

Düşük faizli konut kredisi fiyatları nasıl etkileyecek? 

Düşük faizli konut kredisi fiyatları nasıl etkileyecek? 

Sektör kaynaklarına göre, kamu bankaları düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatmayı planladığı belirtildi. Peki düşük faizli kredi sektörü nasıl etkileyecek? 



Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisi kampanyası için son aşamaya gelindiği belirtildi. Sektör kaynaklarının paylaştığı bilgilere göre kamu bankaları tarafından sağlanacak bu krediler, ev sahibi olmayı hedefleyenler için yeni bir fırsat sunacak.

Paylaşılan detaylara göre Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankaları, aylık yüzde 1,49 faiz oranıyla ilk kez ev alacaklara verilecek.Peki düşük faizli kredi sektörü nasıl etkileyecek? 

Ev sahibi ve kiracı paylaşımları ile dikkat çeken 154.5 bin takipçili Sosyal Medya Fenomeni Triger Osman resmi X hesabı https://twitter.com/TrigerOsman üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. 


Triger Osman'ın paylaşımı şu şekilde:

Konut Kredisi

Uzun süredir beklenen düşük faizli konut kredisi kampanyasında sona yaklaşıldı. Kamu bankaları tarafından sunulacak krediler, ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunacak.

Lobilerin yaptığı haber , aslı astarı yok. Şu an hazır değil piyasa buna, konut fiyatlarını patlatmaktan başka işe de yaramaz.

Triger Osman'ın paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Konut birim fiyatı 11,3 gram altın oldu!

Kredi borcunu ödeyemeyen çiftçilerin arazileri satışa çıkarıldı!

A101 5 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de 5 Eylül'de birçok üründe indirim var...


Geri Dön