15 / 05 / 2024

Düşük faizli konut kredisini hangi bankalar veriyor? 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır?

Düşük faizli konut kredisini hangi bankalar veriyor? 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır?

Ev almak isteyenler 0.99 faizli ev kredisi başvurusu ne zaman başlayacak ve 0.99 faiz kredi hangi bankada var gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte detaylar...



Timetürk'te yer alan habere göre, artan hayat pahalılığı, yüksek enflasyon ve inşaat maliyetlerinin sürekli artması konut fiyatlarının katlanarak artmasına sebep oldu. Yaşanan gelişmeler üzerine de vatandaşlar kredilerin de yüksek olması nedeniyle ev alamaz duruma  geldi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen açıklama binlerce kişinin yüzünü güldürdü. Erdoğan yüzde 0.89 ve yüzde 0,99 faizli konut kredisi uygulamasının müjdesini verdi. Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamasından sonra 0.99 faizli konut kredisi başvurularının başlayıp başlamadığı da merak ediliyor.

Düşük faizli konut kredisini hangi bankalar veriyor? 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır?

Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı?

Yüzde 0.89 ve yüzde 0,99 faizli konut kredisi başvuru şartları ile ilgili Hazine ve
Maliye Bakanlığı tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, düşük faizli konut kredisi başvuruları şu an için başlamadı. Bankaların finansman görüşmeleri tamamlandığı zaman başvurular kabul edilmeye başlanacak.

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Düşük faizli konut kredisi duyurusundan sonra fırsatçılar ev fiyatlarını hızlı bir biçimde artırmıştı. Konut fiyatlarının artmasından endişe duyan ve bir an önce konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar 0,99 ve 0,89 faizli konut kredileri başvurularını merakla bekliyor. Binlerce kişinin faydalanması beklenen 0.99 ve 0.89 faizli konut kredisi başvurularının önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.


Geri Dön