06 / 05 / 2024

Düzce Belediyesi otoban bağlantı yolu için ihale düzenleyecek!

Düzce Belediyesi otoban bağlantı yolu için ihale düzenleyecek!

Düzce’nin uzun zamandır gündemini meşgul eden otoban bağlantı yolu sorunu en kısa süre içinde çözüleceğinin sözü alındı. Yol, Organize Sanayi Bölgesi'ni direk olarak otobana bağlayacak...




Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak Organize Sanayi Bölgesine direk olarak otobana bağlayacak yolun en kısa sürede ihale çıkarılması ve 2015 yılı içinde de bitirilmesi sözünü aldı.


2015’TE BİTECEK

Düzce’nin otoban bağlantısının Düzce Merkezi dışında iki ilçeden sağlanmasının getirdiği ekonomik ve çevre handikaplarının önüne geçilmesini istediklerini kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Belediye Başkanımız Mehmet Keleş ile birlikte Ankara’da otoban bağlantı yolu ile ilgili sorunun nihai sonuca ulaşması için bir dizi görüşmelerde bulunduk. Görüşmelerimiz sonucunda da otoban bağlantı yolunun 2015 yılı içinde bitirilmesi için söz aldık. Böylelikle yeni otogarımızın da inşası ile birlikte hem ekonomi açısından bir rahatlama sağlayacağız hem de trafik konusunda oluşan sorunları ortadan kaldıracağız. Düzce’ye ve OSB’ye gelmek isteyen araçlar direk Düzce Merkezden giriş yapabilecek. Köy yollarından OSB’ye geçiş gibi sorunu da tamamen yok edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışarak 15 yıllık problemin artık sona erdiğini vurguladı.


Milliyet


Geri Dön