18 / 05 / 2024

düzce otoban bağlantı yolu

düzce otoban bağlantı yolu

Düzce’nin uzun zamandır gündemini meşgul eden otoban bağlantı yolu sorunu en kısa süre içinde çözüleceğinin sözü alındı. Yol, Organize Sanayi Bölgesi'ni direk olarak otobana bağlayacak...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD duyurdu: Düzce'de korkutan deprem! Büyüklüğü...

Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

TOKİ 50 bin konut Düzce 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50b in sosyal konut kampanyasına Düzce'yi de dahil etti. Peki TOKİ Düzce 2019 başvuru ücreti ne kadar? Başvurular nereye yapılacak? TOKİ Düzce 2019 fiyatları ne kadar? Ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ 50 bin konut Düzce 2019 detayları...

TOKİ Düzce Şekerpınar alt gelir başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Şekerpınar alt gelir grubu projesindeki 10 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

TOKİ Düzce Şekerpınar başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

TOKİ Düzce Şekerpınar projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi 28 Eylül'de sona eriyor.

düzce otoban bağlantı yolu Haberi

düzce otoban bağlantı yolu


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak Organize Sanayi Bölgesine direk olarak otobana bağlayacak yolun en kısa sürede ihale çıkarılması ve 2015 yılı içinde de bitirilmesi sözünü aldı.


2015’TE BİTECEK

Düzce’nin otoban bağlantısının Düzce Merkezi dışında iki ilçeden sağlanmasının getirdiği ekonomik ve çevre handikaplarının önüne geçilmesini istediklerini kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Belediye Başkanımız Mehmet Keleş ile birlikte Ankara’da otoban bağlantı yolu ile ilgili sorunun nihai sonuca ulaşması için bir dizi görüşmelerde bulunduk. Görüşmelerimiz sonucunda da otoban bağlantı yolunun 2015 yılı içinde bitirilmesi için söz aldık. Böylelikle yeni otogarımızın da inşası ile birlikte hem ekonomi açısından bir rahatlama sağlayacağız hem de trafik konusunda oluşan sorunları ortadan kaldıracağız....