05 / 05 / 2024

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açıldı!

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açıldı!

İller Bankası hibe kredisi ile Akçakoca Hacıyusuflar mahallesinde 7 dönüm araziye yapılan ve eski belediye başkanlarından Mehmet Gündüz’ün adı verilen park törenle hizmete açıldı.



Hürriyet Tepe Mehmet Gündüz Parkı’nın açılışa, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, eski vali Nevzat Turhan, İlçe Kaymakamı Mehmet Özer, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, eski belediye başkanları Ahmet Özbakır, Erol Solak, siyasi parti başkanları, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Çeşitli animasyon gruplarının yer aldığı açılışta çocuklar dilediklerince eğlendiler.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından söz alan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Bugün çok anlamlı bir günü, Cumhuriyetimiz’in 92. yıldönümünü kutluyoruz. Bu açılışın böyle önemli bir güne denk gelmesi çok manidar. İnşallah 100. yılına da girerken 2023 yılında Akçakocamız’da Düzcemiz’de, ülkemizde çok büyük tesisleri çok daha büyük hizmet alanlarının açılışını yapmayı Rabbim bize nasip eder. Çok anlamlı bir ay içerisindeyiz Muharrem ayı içerisindeyiz, hepinizin muharrem ayınıda tebrik ediyorum. Bizler 1.5 yıl önce sizlerin verdiği hizmet kervanıyla göreve başladık. Göreve geldiğimiz günden beri gece gündüz demeden Akçakocamız’a tüm gayretimizle hizmet ediyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Hürriyetepe Mehmet Gündüz parkımız 7 dönüm üzerindedir. İçerisinde kondüsyon aletleri, ahşap banklar, ahşap pergolalar, piknik masaları, bisiklet parkları, döküm çeşme, oyun grupları, basketbol ve tenis kortlu spor sahaları yer almaktadır. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm protokol mensuplarımıza, Sevgili Akçakocalılara, değerli çocuklara çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Yemenici’nin ardından söz alan AK Parti Düzce Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili Adayı Fevai Arslan ise, "Daha 1.5 yıllık Belediye Başkanı kendisini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizler her zaman Belediye Başkanımızın arkasındayız, yeter ki sizler desteğini ve devamlılığını sağlayın. Bu Mehmet Gündüz parkının Akçakoca’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere bu ahde vefalarından dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.


Sonrasında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve beraberindeki protokolün katılımı ile parkın açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin çocuklara oyuncak dağıtması, katılımcı vatandaşlara yapılan ikramlar ile tören sona erdi.


Milliyet



Geri Dön